background img
banner
banner

Μπαίνει και η Αβυθος στην προετοιμασία

ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

Στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία θα αγωνίζεται φέτος η Αβυθος, που θα ξεκινήσει την προετοιμασία της με τον προπονητή Αλέξη Σπυρόπουλο την Δευτέρα το απόγευμα στις 7:00 στο γήπεδο Αβύθου. Μια μέρα νωρίτερα, την Κυριακή το πρωί στην 11:30 θα κάνει πρώτη αρχή στην προετοιμασία η ακαδημία με τους προπονητές Κυριάκο Αθανασίου και Δημήτρη Καραΐνδρο.

Τέσσερις προσθήκες στα σκαριά για την Αβυθο

Η διοίκηση της Αβύθου έχει συμφωνήσει με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μέσα στην εβδομάδα, αφού πέσουν οι υπογραφές.
Άλλωστε το έμψυχο υλικό της Αβύθου προέρχεται από την Β΄ κατηγορία που αγωνιζόταν πέρυσι, που σημαίνει ότι βρίσκεται σε θέση να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.

Συνάντηση Αβύθου – Παναιγιάλειου για το γήπεδο

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Παναιγιάλειος θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του το γήπεδο Αβύθου, μέχρι να παραδοθεί το Δημοτικό Στάδιο.

Για την ομαλή λειτουργία στο προπονητικό πρόγραμμα, θεωρήθηκε πρέπον να προγραμματιστεί αύριο Πέμπτη μια συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της Αβύθου, του Παναιγιάλειου και του αντιδήμαρχου Τάκη Ανδριόπουλου.

Το καλό είναι ότι με την καλή διάθεση που χαρακτηρίζει τα δυο σωματεία, αναμένεται να κυλήσουν τα πράγματα χωρίς προβλήματα, όπως έγινε και πέρυσι.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr