background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κληρώνει την Τρίτη για Κεραυνό Αιγίου και Α.Ο. Ακράτα στα τοπικά πρωταθλήματα

ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΣΕ Α1 ΚΑΙ Α2 ΕΣΚΑ-Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 ΕΣΚΑ-Η θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας στο Ε.Α.Κ. « Δημ. Τόφαλος » με τον Κεραυνό Αιγίου και την Ακράτα να είναι αντίστοιχα οι ομάδες από την Αιγιάλεια που θα μπουν στην κληρωτίδα αντίστοιχα.

Ο Κεραυνός έχει ξεκινήσει από το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν και στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και να διεκδικήσει την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες

Οι υπόλοιπες 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα και θα μπουν στην κληρωτίδα, είναι: Νέοι Γλαύκου, Ολυμπιάδα, ΑΕ Ροϊτίκων, ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, ΕΑΠ, ΑΕ Βαρθολομιού, ΑΕ Αγυιάς, Αραχωβίτικα, Απολλωνιάδα, ΑΟ Δύμης και οι τρεις που ανέβηκαν από την Α2. Ο πρωταθλητής Διαγόρας Βραχνεϊκων και οι Τρίτων, Πυρσός που πήραν το εισιτήριο μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Στην Α2 ΕΣΚΑ-Η νέα “πρόσωπα” θα είναι ο Ηρακλής Πύργου που υποβιβάστηκε από την Α1 και οι Υπερίων Αμαλιάδας, Αχαϊκός, Κρόνος και Σοπωτό που ανέβηκαν από τη Β΄ ΕΣΚΑ-Η.
Οι υπόλοιπες είναι όσες παρέμειναν από το περυσινό πρωτάθλημα, δηλαδή ο Κεφαλληνιακός, το Σκαγιοπούλειο, ο Πήγασος Μπεγουλακείου, ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, η Ακράτα, η Νίκη Προαστίου, ο Προφήτης Ηλίας και ο Σείριος. Σύνολο 14 ομάδες.

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ο Κεραυνός

Νέες ανακοινώσεις παικτών και κλείσιμο του ρόστερ περιλαμβάνει η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε για τον Κεραυνό που συνεχίζει την προετοιμασία του. Οι τέσσερις “μικροί” που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και αναμένεται να πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος προστέθηκαν στις φετινές προσθήκες που έχουν ανακοινωθεί επίσημα και είναι ο Φώτης Αγγελόπουλος που επέστρεψε στον Κεραυνό μετά από ένα χρόνο, ο Ντίνος Μπουντουράσας που αποκτήθηκε από τον Προφήτη/Ηλία (Α2 ΕΣΚΑ-Η) και στους Αριστομένη Καλογιάννη, Δημήτρη Νάτσκο και Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο που ανανέωσαν.

Στις προπονήσεις πάντως μετέχουν κι άλλοι παίκτες από το περυσινό ρόστερ που είναι πολύ κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας όπως και δύο υπό μεταγραφή που εκτός απροόπτου θα συμφωνήσουν και θα υπογράψουν. Στόχος είναι το αργότερο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα να εμφανιστεί πλήρης στο τουρνουά “Μ. Δημητρακόπουλος” που θα διοργανώσει ο Αστέρας Τέμενης 21 και 22 του τρέχοντος μήνα στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr