background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην Πάτρα με τον Απόλλωνα το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Αστέρα Τέμενης

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ

Η ομάδα του Αστέρα Τέμενης συμπλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της με καθημερινές προπονήσεις χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Άρη Ξενούλη και του συνεργάτη του Κώστα Στούμπανου.

Μάλιστα, οριστικοποιήθηκε και το πρώτο φιλικό τεστ με τον Αστέρα να μπαίνει στα… βαθιά από το ξεκίνημα καθώς την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει στις 7 το απόγευμα στο κλειστό της Περιβόλας τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας που φέτος – μετά τον υποβιβασμό του από την Basket League – θα επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της National League 1.

Όπως είναι γνωστό, στο τεχνικό τιμ της Πατρινής ομάδας ανήκει από φέτος το καλοκαίρι ο Αιγιώτης Κώστας, Μπαλτζώης που αποχώρησε μετά από χρόνια από τον Αστέρα τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης στις μικρές κατηγορίες της ΕΣΚΑ-Η και στη συνέχεια ως βοηθός του Άρη Ξενούλη. Ο Μπαλτζώης στη φωτογραφία διακρίνεται ανάμεσα στον προπονητή Γιάννη Ψυχογιόπουλο και τον παλαίμαχο άσσο της ομάδας Νίκο Αργυρόπουλο από πρόσφατη προπόνηση του Απόλλωνα.

Ο Άρης Ξενούλης κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας βρίσκεται ακόμη στις πρώτες ημέρες προετοιμασίας του θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

Από τις 2 έως και τις 6 Σεπτέμβρη στις προπονήσεις προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας του Αστέρα Τέμενης συμμετέχουν και νεαροί αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας (γεννηθέντες από 2002 έως 2006) προκειμένου να δοκιμαστούν.

Στόχος είναι οι καλύτεροι από αυτούς να αποτελέσουν μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Αιγιάλεια στην National League 2.
Θυμίζουμε, ότι οι Ανδρέας Βουρνάς και Διαμαντής Σταθακόπουλος, είναι οι μοναδικοί που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ και αποκτήθηκαν (μέχρι στιγμής) οι Μανωλάκης, Ιατρόπουλος, Κέκερης, Κούτρας, Ανδρικόπουλος, Κανελλάκης, Καρλής, Γιοβάς και Πατερούδης.tional League 1.
Επίσης αποκτήθηκε ο Στάθης Καπαρελιώτης (1,88 – 30 ετών) που αγωνίζονταν στο Λαγόνησι, ενώ έχει αγωνιστεί στη National League 2 με την ΑΕ Κομοτηνής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr