background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στο προπονητικό τιμ του ΑΣΕ Δούκα ο Νίκος Ζίζηλας

Ένα ακόμη βήμα στην προπονητική του καριέρα πραγματοποίησε ο Νίκος Ζίζηλας με την ένταξή του στο προπονητικό τιμ του ιστορικού ΑΣΕ Δούκα που συμμετέχει στον 2ο όμιλο της National League 2.

O Aκρατινός προπονητής θα είναι βοηθός του Γιώργου Κατσαρέλια στην ανδρική ομάδα και επικεφαλής στο εφηβικό τμήμα που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ με αντιπάλους ιστορικές αθηναϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και το εφηβικό τμήμα του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Ζίζηλας με ανάρτησή του ευχαρίστησε όλες τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε την προηγούμενη χρονιά, τονίζοντας: “Μέσα από αυτή τη δημοσίευση, θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των Απόλλωνα Πάτρας και Α.Ο.Ακρατα, που βοήθησαν με την αποδοχή τους τη μετακίνηση μου στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ., όπως και τον Κεραυνό Αιγίου και ιδιαίτερα τον Νίκο Καραγιάννη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την “moschovakis chiken” για την όμορφη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα. Υγεία να έχουμε και να προχωράμε… η ζωή κάνει κύκλους και πρέπει να μας βρίσκει έτοιμους!!”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr