background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: «Φιλική» εντός έδρας ήττα 80-88 στην παράταση για τον Αστέρα Τέμενης από τη Γαλήνη

ΜΕ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας του έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Αστέρας Τέμενης απέναντι στη Γαλήνη την οποία θα αντιμετωπίσει και στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της National League 2. Ήταν ένα δυνατό φιλικό που έμοιαζε με ματς πρωταθλήματος με την ομάδα της Πάτρας να επικρατεί μετά από παράταση 88-80  στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε 74-74 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τέλος παρότι 1΄ και 45΄΄ πριν τη λήξη βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 66-73.

Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν και στο έξτρα πεντάλεπτο φτάνοντας στη νίκη με 88-80 καθώς δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για τους γηπεδούχους να αντιδράσουν και να επιστρέψουν και πάλι στο σκορ. Στην παράταση ο Αστέρας έπαιξε και χωρίς τον Σταθακόπουλο (12.π, 10 ριμπ.) που ήταν ο κορυφαίος στο διάστημα που αγωνίστηκε, ανάμεσα σε αρκετούς διακριθέντες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε παίκτες τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων και ο επιθετικός πλουραλισμός ήταν το στοιχείο που ξεχώρισε από την Αιγιώτικη ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά με εννέα παίκτες συνολικά να φτάνουν σε διψήφιο αριθμό πόντων, έδειξαν όμως αμυντικά προβλήματα και οι δύο (κυρίως μέσα στη ρακέτα).

Η Γαλήνη αγωνίστηκε χωρίς Γοργότση, Παπαβασιλόπουλο (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα), Πουλάκη και Κουνάβη και η Τέμενη χωρίς τον Γιοβά, ενώ θα πραγματοποιήσει 1-2 μεταγραφές ακόμη που θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Διαιτήτευσαν οι Κωστής, Καμήτσος, Αποστολόπουλος.

Τα 10λεπτα: 19-15, 19-25, 16-18, 20-16, 6-14 (παρ.).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Μανωλάκης 13, Καρλής 15, Κούτρας 10 (2), Κανελλάκης 8 (2), Σταθακόπουλος 12, Κέκερης 2, Βουρνάς 16 (1), Ιατρόπουλος 4, Ανδρικόπουλος, Πατερούδης, Ζωιτσούδης.

ΓΑΛΗΝΗ (Γιαννόπουλος): Καραγιάννης 22, Κτωρίδης 11, Κάλλης 12 (2), Τριανταφύλλου 12, Εφέπουλος 8 (2), Βαμβουκάκης 9 (1), Τοπιτζής 3 (1), Σταθόπουλος 5 (1), Βαλαής 3, Χρήστου 3 (1).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr