background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Eπιστροφή και του Γιώργου Ζαβέρδα στον Κεραυνό Αιγίου

ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑ-Η

Μετά τον Φώτη Αγγελόπουλο ένας ακόμη παίκτης που αγωνίστηκε πρόπερσι στον Κεραυνό επέστρεψε στην Αιγιώτικη ομάδα. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζαβέρδα που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α.Ε. Ροϊτίκων και με την εμπειρία του θα αποτελέσει μία ακόμη λύση στην περιφέρεια για τον Γιάννη Γιούπη.

“Το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του αθλητή Γιώργου Ζαβέρδα στην ομάδα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025. Ο 27χρονος guard με ύψος 1,95 είναι ένας παίχτης που διακρίνεται για το δυναμισμό και την μαχητικότητά του. Η οικογένεια του ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ καλωσορίζει και πάλι τον Γιώργο και του εκφράζει τις ευχές της για υγεία και κάθε επιτυχία τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Αιγιώτικου συλλόγου.

Ο Ζαβέρδας είναι ο ενδέκατος παίκτης που ανακοινώνεται επίσημα, αν προσθέσουμε και τους τέσσερις “μικρούς” που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και αναμένεται να πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος. Οι υπόλοιποι έξι είναι ο Φώτης Αγγελόπουλος που επέστρεψε στον Κεραυνό μετά από ένα χρόνο, ο Ντίνος Μπουντουράσας που αποκτήθηκε από τον Προφήτη/Ηλία (Α2 ΕΣΚΑ-Η), ο Δημήτρης Βανδώρς και οι Αριστομένης Καλογιάννης, Δημήτρης Νάτσκος και Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος που ανανέωσαν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr