background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ/NATIONAL LEAGUE 2: Ήττα 67-49 για τον Αστέρα Τέμενης στην Πάτρα από τον ισχυρό Απόλλωνα

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ

Με αναμενόμενη ήττα 67-49 από τον Απόλλωνα στην Πάτρα ξεκίνησε τα φιλικά ο Αστέρας Τέμενης σε ένα ματς που το τελευταίο που απασχολεί τον Άρη Ξενούλη σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας είναι το σκορ. Το παιχνίδι έγινε την προηγούμενη Πέμπτη στο κλειστό της Περιβόλας με την αιγιώτικη ομάδα να μην έχει συμπληρώσει ούτε δέκα ημέρες από το ξεκίνημα των προπονήσεων και κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω (National League 1).

Με εξαίρεση το άσχημο ξεκίνημα (19-6 στο 10΄) ο Αστέρας στάθηκε πολύ καλά στο ματς.Το τελικό 67-49 υπέρ της πατρινής ομάδας ήταν αναμενόμενο με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Ο Αστέρας Τέμενης αγωνίστηκε με 10 παίκτες αφού δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ και είχε κορυφαίο τον Μανωλάκη ενώ από τον Απόλλωνα πρώτος σκόρερ ήταν ο Αναγνωστόπουλος. Θετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Βουρνάς, Καρλής και Κούτρας με τα πόδια των παικτών πάντως να είναι “βαριά” κάτι απόλυτα φυσικό αυτή τη χρονική στιγμή.

Τα 10λεπτα: 19-6, 32-20 (ημ.), 52-34, 67-49.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ψυχογιόπουλος): Μηλιτσόπουλος 10 (2), Θανόπουλος 5, Παπαφωτίου 12 (4), Μολφέτας 12 (2), Αναγνωστόπουλος 14, Αναστασόπουλος 4, Χαϊκάλης 9 (1), Βόϊκος 1, Μάρκου, Βαλκανάς, Ρόζος, Παγώνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Βουρνάς 10, Καρλής 9 (1), Κούτρας 8, Πατερούδης, Κανελλάκης, Σταθακόπουλος 3, Κεκκερής, Ανδρικόπουλος, Ιατρόπουλος 4, Μανωλάκης 15


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr