background img
banner
banner

Μόδα και μουσική σμίγουν στην Παγκόσμια Έκθεση Παρισιού 2024

ΤΟ «MY DRESSMAKER» ΤΗΣ ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΥΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ HARUKO MITORI

Ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός αναμένεται να καταπλήξει τους παρευρισκόμενους στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού 2024, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Το πολυβραβευμένο τραγούδι “My Dressmaker”, δημιούργημα της διεθνούς στιχουργού Εύης Φωτοπούλου που κατάγεται από το Αίγιο και του συνθέτη Κίμωνα Πολλάτου, θα συνοδεύσει την επίδειξη μόδας της εμβληματικής Γιαπωνέζας σχεδιάστριας Haruko Mitori.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου, από τις 3μ.μ. έως τις 6μ.μ., στο The Westin Paris – Vendôme, όπου η Mitori θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή, σε απόλυτο συγχρονισμό με τη μουσική σύνθεση των Φωτοπούλου και Πολλάτου. Το τραγούδι, ερμηνευμένο από τους Κωνσταντίνο Τσιμούρη και Άννα Μαρία Δεληγιώργη, έχει ήδη εντυπωσιάσει με τη μελωδία και την καλλιτεχνική του αρτιότητα, ενώ επιλέχθηκε από τη διεθνή καλλιτεχνική διευθύντρια και CEO της Prestige Show Production, Σταυρούλλα Νικολάου.

Η συνεργασία αυτή, η οποία συνδυάζει την κομψότητα και την πρωτοπορία της Mitori με τη μουσική δεξιοτεχνία του “My Dressmaker”, αναμένεται να αποτελέσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Αναμένεται ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα

Η Haruko Mitori, γνωστή για την καινοτόμο προσέγγισή της που συνδυάζει παραδοσιακές ιαπωνικές τεχνικές με σύγχρονη υψηλή ραπτική, θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή, η οποία συχνά χαρακτηρίζεται ως “φορέσιμη τέχνη”. Η πρόσφατη βράβευσή της με τα Βραβεία Μόδας Παρισιού και Βενετίας επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της, και η συνεργασία της με το τραγούδι των Φωτοπούλου και Πολλάτου αναμένεται να δημιουργήσει ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Όπως δήλωσε η Εύη Φωτοπούλου, ΄΄είναι μεγάλη μας τιμή που το “My Dressmaker” επιλέχθηκε για μια τόσο σημαντική εκδήλωση. Η συνεργασία μας με τη Haruko Mitori στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού είναι μια υπέροχη ένωση διαφορετικών καλλιτεχνικών εκφράσεων΄΄.

Η εκδήλωση υπόσχεται να συνδυάσει μοναδικά τη μόδα και τη μουσική, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους και θα αναδείξει την πραγματική τέχνη της υψηλής ραπτικής και της μουσικής σύνθεσης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr