background img
banner
banner

Νέα όψη για το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ – ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

Ανακαινισμένο και αισθητικά πιο όμορφο βρήκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κουλούρας, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μάλιστα, η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη με όμορφη διάθεση και με πολλές ευχές.

Εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου, ανακοινώθηκαν τα εξής: ΄΄Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κουλούρας, η τελετή του Αγιασμού. Τον Αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος Στυλιανός Καπράλος. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης, η σύμβουλος εκπαίδευσης κ. Βασιλική Φελούκα, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά!

Η Διευθύντρια του σχολείου Αικατερίνη Φιτσιάλου, αφού ευχήθηκε σε όλους για τη νέα σχολική χρονιά, ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του διδακτικού προσωπικού όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για τη μεγάλη συνεισφορά του στην πρόσφατη ανακαίνιση του σχολικού συγκροτήματος με εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του σχολικού κτιρίου που συνεισέφερε στο να μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο, χαρούμενο και καθαρό σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές. Καλή σχολική χρονιά΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr