background img
banner
banner

Νίκη στα φιλικά μόνο για τον Αχιλλέα Καμαρών

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ – ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΗ – ΘΥΕΛΛΑ

Μετά τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας που ξεκινά πρώτη τα επίσημα παιχνίδια, έχουν μπει δυνατά στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και οι ομάδες της Β΄ κατηγορίας.
Από τα τρία φιλικά παιχνίδια της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, νίκη σημειώθηκε μόνο στο γήπεδο των Καμαρών.

Ο τοπικός Αχιλλέας προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Χότζα, Λουράκη σε βάρος του Αετού Ρίου, που μείωσε στο τελικό 2-1.

Καλύτερος και πιο έτοιμος έδειξε ο Αχιλλέας, αντίθετα με το σωματείο του Ρίου που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο προσαρμογής για να βρεθεί σε ετοιμότητα στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας που είναι 28-29 Σεπτεμβρίου.

Ο Αχιλλέας στο επόμενο φιλικό θα παίξει πάλι στις Καμάρες με αντίπαλο τον Τριταιϊκό.

Πολλά γκολ στην Τέμενη, Αστέρας – Θύελλα Αιγίου 3-3

Αν και άλλαξαν παίκτες και σχήματα οι δυο προπονητές Αντώνης Μπάλας και Κυριάκος Αθανασίου στο γήπεδο της Τέμενης, εν τούτοις είδαμε να σημειώνονται συνολικά έξι γκολ.

Σε κέφια και σε επαφή με τα δίχτυα οι επιθετικοί των δυο ομάδων, σκόραραν για το τελικό 3-3. Για τον Αστέρα που έπαιξε το παρθενικό φιλικό του παιχνίδι, δυο γκολ σημείωσε ο Παναγιώτης Κουτρουμπίνας, ενώ άνοιξε λογαριασμό στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα της Τέμενης ο Θανάσης Τέρπος.

Για την Θύελλα ο νεαρός Ζουμής που συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα πέτυχε δυο γκολ, το άλλο ο Γκοτσόπουλος με πέναλτι.

Ο Αστέρας παίζει το επόμενο φιλικό την Κυριακή στα Καλάβρυτα με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου θα πάει την Κυριακή στην Ακράτα, να αντιμετωπίσει την Αιγείρα / Ακράτα.

Μοιράστηκαν τα γκολ και στο Πλαστήρα ΑΕΑ-Δερβένι

Ωραίο φιλικό με πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ στο γήπεδο Πλαστήρα. Η ΑΕ Αιγίου που βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ 0-1 από τον Αστέρα Δερβενίου από το γκολ του Τζαβάρα, ανέτρεψε στη συνέχεια την κατάσταση.

Γύρισε υπέρ της το παιχνίδι σε 2-1, ύστερα από τα δυο γκολ του Παναγιώτη Δημόπουλου, για να ακολουθήσει το τελικό 2-2 από τον Βυζά.
Στους φιλοξενούμενους ανήκουν τρεις Αιγιώτες ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι: Νίκος Βίλλιος, Ανδρέας Τσεκούρας και Ηλίας Νικολακόπουλος.

Το Σάββατο μαθαίνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα Α΄ και Β΄ κατηγορίας

Την σειρά των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσουν την περίοδο 2024-25 περιμένουν τα σωματεία στις δυο μεγαλύτερες ερασιτεχνικές κατηγορίες, στην κλήρωση των πρωταθλημάτων που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Για κάποιους προπονητές είναι καλύτερο να ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους εντός έδρας, για άλλους που θεωρούν ότι η ομάδα τους δεν είναι στα φουλ προετοιμασμένη προτιμούν βατό πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές.

Όπως και να έχει όλοι θα παίξουν με όλους και οι καλύτεροι θα έχουν τον χρόνο να ξεχωρίσουν και να διεκδικήσουν τους ψηλότερους στόχους που έχουν θέσει.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr