background img
banner
banner

Ξύλο σε τουρνουά μπιλιάρδου και πυροβολισμοί στο Νοσοκομείο

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Πλούσιο είναι το αστυνομικό δελτίο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με τις Υπηρεσίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκονται… επί ποδός. Διερευνώνται υποθέσεις κλοπών καθώς επίσης και η υπόθεση άσκησης βίας που εκδηλώθηκε μεταξύ θαμώνων καταστήματος τη στιγμή που… έπαιζαν μπιλιάρδο.

Σύλληψη για σωματική βλάβη, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίαςκαι διατάραξη οικιακής ειρήνης

Συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Αίγιο, οι δυο κατηγορούμενοι μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και προκάλεσαν φθορές, συνολικής αξίας 16.000 ευρώ, ενώ απείλησαν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες. Επρόκειτο για κατάστημα που διοργάνωνε τουρνουά μπιλιάρδου που όμως μειονοτικοί κινήθηκαν παραβατικά, βιαιοπραγώντας και… μοιράζοντας απειλές.

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αποχώρησαν με όχημα και μετέβησαν με άγνωστους συνεργούς τους σε χώρο στάθμευσης, όπου εντόπισαν ημεδαπό άνδρα (θαμώνα στο παραπάνω κατάστημα) τον απείλησαν και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Ο παθόντας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

Δύο ανήλικοι έκλεψαν ποδήλατο

Το βράδυ της Κυριακής στο Αίγιο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δυο ανήλικοι ηλικίας 15 και 14 ετών, διότι αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπού στο Αίγιο ένα ποδήλατο. Επιπλέον, συνελήφθησαν, οι μητέρες των ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Περίεργο περιστατικό διερευνάται στο Νοσοκομείο

Σε σχηματισμό δικογραφίας κατά αγνώστου προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, για τη ρίψη τριών πυροβολισμών που ακούστηκαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το απόγευμα της Κυριακής, στον τρίτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου. Όπως είναι φυσικό, ο θόρυβος προκάλεσε αναστάτωση σε προσωπικό, ασθενείς και συνοδούς με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Σε έρευνα που διενεργήθηκε δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο που να αποδεικνύει ότι κάποιος πυροβόλησε λίγη ώρα πριν. Το συμβάν προκάλεσε εντύπωση για τα κίνητρα που μπορεί να είχε κάποιος να πυροβολήσει στον… αέρα βρισκόμενος στο νοσοκομείο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr