background img
banner
banner

Ο Βιλανάκης ανεβάζει επίπεδο την Αιγείρα / Ακράτα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το πλατύ χαμόγελο στη φωτό του προπονητή Βασίλη Μπαλατή τα λέει όλα. Ο Παντελής Βιλανάκης αποτελεί την «χρυσή» μεταγραφή στην Αιγείρα / Ακράτα και το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μακράν ο καλύτερος στο φιλικό της Τετάρτης στην Ευρωστίνη, περνώντας ένα μήνυμα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που είναι σε θέση να προσφέρει στο επίσημο πρωτάθλημα.

Ο 20χρονος πρώην μελανόλευκος μεσοεπιθετικός ύστερα από τις πρώτες προπονήσεις που έκανε στην προετοιμασία του Παναιγιάλειου, αποφάσισε να αλλάξει …στρατόπεδο και να μεταπηδήσει στην Αιγείρα / Ακράτα. Τους λόγους της απόφασής του εξηγεί στo Protionline.gr: «Είχα καλή γνωριμία με Μπαλατή, κάναμε προπονήσεις και στο παρελθόν. Πίστευε σε μένα με έπεισε. Μου άρεσε γενικά η προσέγγιση από τεχνική ηγεσία και διοίκηση, που είναι ξεχωριστή για τα ερασιτεχνικά δεδομένα και συνοδεύεται πάντα με καλές κουβέντες.»

Για το περιβάλλον που συναντά στην Αιγείρα / Ακράτα μίλησε ο πρώην μελανόλευκος: «Εχω πολλούς φίλους και γνωστούς από τις παρέες μου, είναι πολύ καλό το κλίμα, καλά παιδιά και καλοί παίκτες, για να σχηματίσουμε μια καλή οικογένεια. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες που αποδεικνύεται από το βιογραφικό τους. Δεν είναι τυχαίο η μεταγραφή του συμπαίκτη μου στον Παναιγιάλειο Δημήτρη Σανδραβέλη».

Για τους προσωπικούς του στόχους ο Παντελής Βιλανάκης είπε: «Να έχω υγεία και να διακριθώ αποδίδοντας κοντά στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για μια πολύ καλή χρονιά.
Εχω καλούς συμπαίκτες για να κτίσουμε με την βοήθεια του προπονητή μας Βασίλη Μπαλατή ένα ποιοτικό σύνολο, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την μετακίνησή του από Παναιγιάλειο σε Αιγείρα / Ακράτα απάντησε ο νεαρός μεσοεπιθετικός: «Ηταν επιλογή μου και αυτή πλέον στηρίζω. Κοιτάω μπροστά όχι πίσω. Επικεντρώνομαι στα νέα δεδομένα για να αξιοποιήσω τις δυνάμεις μου, για να βοηθήσω το νέο σωματείο που πλέον ανήκω.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr