background img
banner
banner

Πέταξαν… ψηλά με τα βιβλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγίου

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Έλαβε τέλος η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγίου «Γεώργιος Παναγόπουλος», με μία όμορφη γιορτή λήξης την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στον χώρο της Βιβλικοθήκης. Εθελόντριες ήταν οι Βασιλική Κυριακοπούλου συνταξιούχος εκπαιδευτικός, η Αθηνά Σκανδάμη νηπιαγωγός – προϊσταμένη 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου και η Αναστασία Σοφέτη εικαστικός.

΄΄Πετάξαμε όλοι από τη “ ΓΗ ΩΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ “ με το ταξίδι της γνώσης, της αγάπης ανοίγοντας έτσι τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου. Οι εμψυχωτές – εθελοντές , ήταν πολλοί και φέτος με οδηγό το μεράκι και διάθεση προσφοράς στους μαθητές. Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου αποχαιρετηθήκαμε και δώσαμε ραντεβού το καλοκαίρι του 2025 με τον ίδιο τρόπο.
Τα παιδιά, φίλοι της βιβλιοθήκης μας έφυγαν κατενθουσιασμένα. Πήραν ως εφόδιο για τη φετινή σχολική χρονιά , τη συνταγή αγάπης, το ταξίδι των συναισθημάτων του Χατζηδάκη.
Ζωγράφισαν τον εαυτό τους σαν δέντρο με ρίζες τις γνώσεις της βιβλιοθήκης. Το πλούτισαν με φαντασία , όνειρα και πετάγματα ψηλά στη χαρά, τη φιλία, τη συνεργασία. Σύνθημά μας με οδηγό τα βιβλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγίου ‘’ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ “΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr