background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ήρθε ο Πορτογάλος Κάρλος Φερέιρα

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΟΡΤΕΝΤΖΙΟΣ

Με τον νεοφερμένο 26χρονο Πορτογάλο Κάρλος Φερέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης ο Παναιγιάλειος, αύξησε ακόμα περισσότερο ρόστερ και δύναμη. Με πολύ καλές συστάσεις ο φορ Φερέιρα που πέρυσι αγωνιζόταν στα Νησιά Φερόε, θα ντυθεί στα μελανόλευκα αφού πρώτα περάσει με επιτυχία τα εργομετρικά.

Άφησε τα πρώτα δείγματα ποιότητας που τον χαρακτηρίζουν και ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης στηρίζει πολλά επάνω του για την υπόθεση γκολ. Παράλληλα υπάρχει μια συνεχής συνεργασία ανάμεσα σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση, στην προσπάθεια να προστεθούν ακόμα δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές σε νευραλγικές θέσεις.

Στο ρόστερ του Παναιγιάλειου και ο Ορτέντζιος

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει η τεχνική ηγεσία και ο Αργύρης Ορτέντζιος. Τον είχε προτείνει στο ΔΣ και ήταν θέμα χρόνου για την ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αιγιώτη ποδοσφαιριστή Αργύρη Ορτέντζιο. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 14 Μαϊου του 2005, έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Παλιός γνώριμος της ομάδας μας καθώς ήταν στην Κ.19 του Παναιγιαλείου, μεταπήδησε στην Κ.19 του Βόλου όπου και σημείωσε 22 συμμετοχές.
Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας κι ευχόμαστε μία χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές

Ο γυμναστής Πέτρος Τόπκας σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη, ανεβάζουν στροφές στην προετοιμασία, αυξάνοντας παράλληλα το πρόγραμμα με ποικιλία και άλλες εναλλακτικές ασκήσεις με το πλούσιο αθλητικό υλικό που διαθέτει το Αιγιώτικο σωματείο.

Διπλή και η σημερινή προπόνηση

Σήμερα Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η 3η διπλή προπόνηση της εβδομάδας και όχι Παρασκευή όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας θα είναι πρωινή το Σάββατο και θα ακολουθήσει το ρεπό της Κυριακής. Η τεχνική ηγεσία σχεδιάζει ένα προπονητικό πρόγραμμα, υπολογίζοντας παράλληλα τα δυο φιλικά που θα ακολουθήσουν. Την Τετάρτη 11/09 στην Τρίπολη με τον Αστέρα Β΄ που φέτος θα παίξει στην Super League 2 και το Σάββατο 14/09 στο Δερβένι με τον Αστέρα, ο οποίος αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας.

Βλέπει την Κόρινθο την Κυριακή ο Κώστας Γαλτσίδης

Το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην Κόρινθο και τον Διαγόρα θα παρακολουθήσει την Κυριακή ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης.
Ο Παναιγιάλειος έχει ρεπό και δίνεται η ευκαιρία στον κόουτς να ακτινογραφήσει έναν από τους ισχυρούς αντιπάλους του ομίλου μας, αφού δεν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή για την συγκεκριμένη ημέρα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr