background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βάζει τις τελευταίες του «πινελιές» ο Κώστας Γαλτσίδης

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ (17:30)

Μόλις δυο φιλικά προετοιμασίας πρόλαβε να προγραμματίσει ο Παναιγιάλειος, εκ των οποίων το δεύτερο και τελευταίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Δερβένι με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα (Α΄ κατηγορία).

Ένα φιλικό με μικρότερο βαθμό δυσκολίας από αυτό της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο οποίος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και όπως τόνισε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, διαθέτει ταλέντο και αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικός στις επίσημες υποχρεώσεις του.

Χωρίς Ανταχόπουλο και Ανδριανή στο Δερβένι

Ο Κώστας Γαλτσίδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ανταχόπουλο, Ανδριανή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Δερβενίου. Δυο – τρεις παίκτες που ακολούθησαν πιο ελαφρύ πρόγραμμα στην χθεσινή προπόνηση για την αποφυγή χειρότερων καταστάσεων, δεν εμπνέει ανησυχία η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Πρόβα πρωταθλήματος

Ο Κώστας Γαλτσίδης θα δοκιμάσει λογικά το σχήμα που κατά προσέγγιση και σε μεγαλύτερο ποσοστό έχει υπολογίσει για την αρχική 11άδα πρωταθλήματος με την Μύκονο, την Κυριακή 22/09.
Υπολογίζει ότι με την δουλειά που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες θα βελτιωθεί η ομαδικότητα και οι παίκτες με περισσότερες προπονήσεις θα αρχίσουν να «πατάνε» στους τρόπους ανάπτυξης που θέλει ο προπονητής τους.

Κώστας Γαλτσίδης: «Χρειάζεται στήριξη απ’ όλους αυτή η ομάδα»

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου μόνο καλά λόγια έχει να πει για την προσπάθεια και την ποιότητα των μελανόλευκων και περιμένει το γρηγορότερο περισσότερα πράγματα από αυτούς στο γήπεδο. «Εχει ποιοτικό και ταλαντούχο ρόστερ ο Παναιγιάλειος» υποστηρίζει ο Κώστας Γαλτσίδης, «έχει μέλλον και αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Χρειάζεται την στήριξη από όλους μας, από τη διοίκηση, τους φιλάθλους…”

Καλά στοιχεία παρουσίασε  ο Οσκαρ Μέντες

Ο Πορτογάλος επιθετικός Οσκαρ Μέντες, αν και είχε μόλις δυο μέρες προπόνηση με τον Παναιγιάλειο, εν τούτοις όπως στην προετοιμασία, έτσι και στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης Β΄, άφησε καλές εντυπώσεις και περιμένει πολλά και από αυτόν στη συνέχεια ο Κώστας Γαλτσίδης.

Με πρωινές προπονήσεις η ερχόμενη εβδομάδα

Ξεκινούν οι πρωινές προπονήσεις στον Παναιγιάλειο μετά το φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Δερβένι.
Είναι μια απόφαση που δεν αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕ Μυκόνου που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, αφού οι προπονήσεις θα παραμείνουν πρωινές μέχρι νεωτέρας.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι τελευταίες προσθήκες

Στις 24 Οκτωβρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, όμως στον Παναιγιάλειο θα επιδιώξουν το συντομότερο να προσθέσουν ακόμα δυο τουλάχιστον έμπειρους παίκτες στο ρόστερ τους, στοχεύοντας να εγκλιματιστούν στην ομάδα και να είναι διαθέσιμοι για τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr