background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Δυνατό τεστ και ικανοποίηση από τα πρώτα δείγματα

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ 2-0 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ Β΄ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Δεν άντεξε σε ολόκληρη την διάρκεια του φιλικού αγώνα στην Τρίπολη ο Παναιγιάλειος. Δέχτηκε δυο γκολ από τον Αστέρα κοντά στη μια ώρα αγώνα ύστερα από αρκετές αλλαγές ποδοσφαιριστών και μετά από ένα αρκετά ικανοποιητικό α΄ ημίχρονο.

Κώστας Γαλτσίδης: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε για 60 λεπτά»

Για το πρώτο φιλικό του Παναιγιάλειου με τον Αστέρα Β΄ στην Τρίπολη αναφέρθηκε στο Protionline.gr ο προπονητής του Παναιγιάλειου: «Ήταν ένα καλό και δυνατό πρόωρο για μας τεστ, που …βουτήξαμε κατ’ ευθείαν στα βαθιά απέναντι από μια ομάδα της Super League 2. Τεστάραμε τον μέχρι τώρα βαθμό ετοιμότητας και θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος σε ψηλό βαθμό για τα πρώτα τουλάχιστον 60 λεπτά.

Στη συνέχεια με τις αλλαγές χάθηκε η συνοχή, δεχτήκαμε δυο γρήγορα γκολ το ένα από στημένη φάση και το άλλο από αμυντικό λάθος. Η τακτική μας ήταν άψογη στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά δεν βγάλαμε πολλά πράγματα, αφού είμαστε πίσω στην προετοιμασία μας.

Είναι σημαντικό το ότι η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, μεταφέρεται από τα παιδιά και στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά σε τοπ απόδοση θα κάνουμε άλλα πράγματα.»

Το α΄ ημίχρονο

Με πολύ καλή αμυντική διάταξη στο α΄ ημίχρονο, ο Παναιγιάλειος κράτησε ανέπαφη την εστία του, παρουσιάζοντας καλά στοιχεία σε αυτόν τον τομέα.

Οι γηπεδούχοι του Αστέρα Β΄ άνοιξαν το σκορ στο 56΄ ύστερα από στημένη φάση. Ο Λάσκαρης με κεφαλιά το 1-0 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Δεν άργησε να σημειωθεί το τελικό 2-0 με σκόρερ τον Κάρδαρη.

Οι μελανόλευκοι έδειξαν ότι με τον χρόνο θα βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Καλά στοιχεία και από τον Οσκαρ Μέντες

Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε ο νεοφερμένος Πορτογάλος επιθετικός Οσκαρ Μέντες, ο οποίος παρουσίασε καλά στοιχεία με υποσχέσεις για αγωνιστική βελτίωση.
Στην πολύ καλή φιλοξενία στάθηκε επίσης ο Παναιγιάλειος, ευχαριστώντας με ανακοίνωσή του τον γηπεδούχο Αστέρα.

Έπαιξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές

Ο Κώστας Γαλτσίδης άλλαξε τα πρόσωπα στο β΄ μέρος, χρησιμοποιώντας όλο το ρόστερ που είχε στη διάθεσή του. Κοιτάζει να βγάλει τα ασφαλέστερα συμπεράσματα, παρά να καυχηθεί για ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια φιλική συνάντηση.

Παναιγιάλειος: Αντωνόπουλος, Βήτος, Αρβανίτης, Σταθόπουλος, Ρίζος, Ντούκας, Γαλαριώτης, Ρίντι, Μπούμπας, Φερέιρα, Συρμής.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Γεωργόπουλος, Κατσαϊτης, Κακολύρης, Παπαγεωργίου, Παπαλεξόπουλος, Λιάτος, Ορτέντζιος, Μπουμπουλίμα, Ντούνης, Αθανασόπουλος, Mendes, Σαμπάνης

Η τεχνική ηγεσία περιμένει περισσότερα στο τελευταίο φιλικό

Το ερχόμενο Σάββατο 14/09 στο Δερβένι, ο Παναιγιάλειος θα δώσει ένα ακόμα φιλικό που θα είναι και το τελευταίο πριν το πρωτάθλημα.
Ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης με τον γυμναστή Πέτρο Τόπκα υπολογίζουν ότι οι επόμενες μέρες θα προσθέσουν κι άλλα θετικά στοιχεία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, παρουσιάζοντας ένα ελπιδοφόρο σύνολο λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα που είναι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με την Μύκονο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr