background img
banner
banner

Σε 30 με 40 ημέρες θα βγει το νέο χόρτο…

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Η έντονη ανησυχία δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, εκφράστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απάντηση που δόθηκε πάντως εκ μέρους της δημοτικής αρχής ήταν ότι σε τριάντα με σαράντα ημέρες θα έχει βγει ο νέος χλοοτάπητας…

Το θέμα έθεσε εξ αρχής ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Μεντζελόπουλος λέγοντας πως αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα παραδοθεί Μάιο, μετά «πήγε» Ιούνιο όμως έφτασε Σεπτέμβριος και δεν έχει δοθεί, ζητώντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος διευκρίνισε πως είχε ειπωθεί ότι η συμβατική προθεσμία έληγε τον Μάιο κάτι που δεν κατέστη εφικτό διότι και οι ομάδες που το χρησιμοποιούν είχαν ζητήσει παράταση.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Σπηλιόπουλος είπε πως είχε θέσει το θέμα στις αρχές του 2024 και πως είχε τη διαβεβαίωση του αντιδημάρχου ότι τέλος Μαΐου το έργο θα έχει παραδοθεί. ΄΄Μας είχε πει ότι έχει συνεννοηθεί με τον ανάδοχο, υπάρχουν τα χρήματα και θα ολοκληρωθεί το έργο τον Μάιο, άρα ίσως κάποιος δεν ενημερώνει σωστά τον δήμαρχο΄΄, σχολίασε.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος επισήμανε πως ΄΄όλα ξεκίνησαν όταν πήγε το έργο 3-4 μήνες πίσω, η σπορά άργησε να γίνει ενώ επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες όταν έγινε΄΄. Έκανε ακόμη γνωστό ότι ΄΄το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε επανασπορά και σύμφωνα με τον γεωπόνο του εργολάβου, ότι σε 30 με 40 ημέρες περίπου θα βγει και το νέο χόρτο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr