background img
banner
banner

ΣΚΑΚΙ – Α.Σ.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Δυναμικό ξεκίνημα σεζόν με μεγάλο τουρνουά rapid την ερχόμενη Κυριακή

ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Αιγιαλείας (Α.Σ.Ο.Α.) στις 9 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του και την “αγκαλιά” του για τη νέα σκακιστική χρονιά για να υποδεχθεί τους αθλητές του, παλαιούς και νέους. Το “παρών” έδωσε από τη Δημοτική Αρχή και ο βοηθός δημάρχου σε θέματα αθλητισμού και Πανελλήνιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή σκακιστική χρονιά.

Μία νέα σεζόν με καινούργια πρόσωπα, νέες ιδέες και μεγάλους στόχους και με προπονητή πάντα τον Νίκο Νικολακόπουλο, τον άνθρωπο που τείνει να γίνει θεσμός στην Αιγιάλεια για το σκάκι, όχι μόνο για τις ικανότητες και τις επιτυχίες του αλλά κυρίως για την ακεραιότητα του.

Μια σεζόν με προσδοκίες, σημαντικούς αγώνες, μεγάλες διοργανώσεις και πολλές εκπλήξεις, αρχής γενομένης από την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου όπου ο Α.Σ.Ο. Αιγιαλείας διοργανώνει αξιολογημένο τουρνουά rapid για πολύ προχωρημένους. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και θα λάβουν μέρος και οι πρωταθλητές Ελλάδας Δ. Μακρίδης και Δ. Στεφάνου.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή Νίκο Νικολακόπουλο στο 6975 324466 (Οι θέσεις είναι περιορισμένες).“Καλή σκακιστική χρόνια και από το φυσικό μας χώρο, Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με έμψυχο υλικό και Καλή δύναμη σε προπονητές και παιδιά”, αναφέρεται – μεταξύ άλλων – σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr