background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Αγιασμός και έναρξη αγωνιστικής χρονιάς σήμερα στον Αθηνόδωρο

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Για σήμερα Δευτέρα στις 5:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένος στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου ο Αγιασμός του Αθηνόδωρου, με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, (εκπροσώπων της ευρύτερης τοπικής μας κοινωνίας από το χώρο της Εκκλησίας , της πολιτικής και του αθλητισμού).

Θα επισφραγιστεί η 20χρονη επιτυχημένη πορεία του αιγιώτικου συλλόγου και θα ανοίξει ένα νέο ιστορικό κεφάλαιο με το επίσημο ξεκίνημα την νέας αθλητικής χρονιάς.

Με τη δυναμική των 77 μεταλλίων σε πανελλήνια πρωταθλήματα, των 16 συμμετοχών και των 12 μεταλλίων σε διεθνείς αγώνες, ευχή των ανθρώπων του συλλόγου είναι η χρονιά που έρχεται να είναι ακόμη καλύτερη και με ακόμα και μεγαλύτερες διακρίσεις από τους αθλητές της Αιγιάλειας.

Διαρκής στόχος της διοίκησης είναι να γευτούν τη χαρά της άθλησης όλο και πιο πολλά νέα παιδιά αλλά και να υπηρετήσει όσους θέλουν να βιώσουν τη ξεχωριστή χαρά της διάκρισης σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Όσο αφορά το αγώνα δρόμου “Γύρος λίμνης Τσιβλού” που διοργανώνει ο Αθηνόδωρος, οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζουν να γίνονται στην πλατφόρμα στη διεύθυνση ΕΔΩ

Οι δηλώσεις θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 ή και νωρίτερα αν συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των συμμετοχής δρομέων, προκειμένου να τυπωθούν εγκαίρως τα ονόματα των αγωνιζομένων επάνω στους αριθμούς συμμετοχής και να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση σε σχέση με τις προσφερόμενες παροχές προς τους δρομείς ,(έπαθλα τροφοδοσία κλπ.)

Ανώτατο όριο συμμετοχής δρομέων: Τριακόσιοι (300) δρομείς συνολικά για τους αγώνες των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr