background img
banner
banner

Τέσσερις “μικροί” προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού Αιγίου

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Ο Κεραυνός Αιγίου ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τον Γιάννη Γιούπη να έχει στη διάθεσή του πολύ περισσότερους παίκτες από τους τέσσερις που έχουν επίσημα – μέχρι τώρα – ανακοινωθεί. Κάποιοι ήδη έχουν “κλείσει”, κάποιοι άλλοι είναι ακόμη στις συζητήσεις με τη διοίκηση και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες επίσημες ανακοινώσεις με το ρόστερ να ολοκληρώνεται.

Στην ανδρική ομάδα φέτος θα αγωνιστούν και τέσσερις ταλαντούχοι νεαροί που εντυπωσίασαν πέρυσι στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η. Πρόκειται για έναν 18χρονο από την εφηβική ομάδα και τρεις 16χρονους από την ομάδα Παίδων που τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της και ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία.

“Σαρώνοντας” όλους τους αντιπάλους τους στον πρώτο όμιλο, τερμάτισαν αήττητοι και στην τελική φάση ολοκλήρωσαν μια “ονειρική” χρονιά δείχνοντας με το “καλημέρα” ότι το… πείραμα με τη συνεργασία ανάμεσα σε Κεραυνό και Ήφαιστο/Αχιλλέα άρχισε να αποφέρει άμεσα καρπούς στις μικρές ηλικίες.

Eίχαμε επισημάνει από το προηγούμενο καλοκαίρι ότι πρόκειται για μία κίνηση που σηματοδοτεί μια «νέα εποχή» για το μπάσκετ της Αιγιάλειας με ιδιαίτερο βάρος να ρίχνεται στις ακαδημίες.
Με υπομονή, επιμονή, σωστό προγραμματισμό και ξεκινώντας από την λειτουργία των ακαδημιών σε επαγγελματικά πλαίσια, μπορούν να τοποθετηθούν γερά “θεμέλια” για την ανάπτυξη του αιγιώτικου μπάσκετ και στο άμεσο μέλλον η ανδρική ομάδα του Κεραυνού να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικά της παιδιά.

Οι τέσσερις “μικροί” που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και αναμένεται να πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος είναι (από αριστερά προς τα δεξιά στην κεντρική φωτογραφία):
Ο Βασίλης Τσιώλης 18 χρ., 1.93, φόργουορντ, ο Μάριος Μαρκοράς 16χρ., 1.75, γκαρντ, ο Σουλεϊμάν Βράπι 16χρ., 1.90 γκαρντ και ο Θεοφάνης Καρατζάς 16χρ., 1.92, φόργουορντ.

Θυμίζουμε, ότι οι τέσσερις φετινές προσθήκες που έχουν ανακοινωθεί επίσημα, είναι ο Φώτης Αγγελόπουλος που επέστρεψε στον Κεραυνό μετά από ένα χρόνο, ο Ντίνος Μπουντουράσας που αποκτήθηκε από τον Προφήτη/Ηλία (Α2 ΕΣΚΑ-Η) και οι Αριστομένης Καλογιάννης και Δημήτρης Νάτσκος που ανανέωσαν.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr