background img
banner
banner

ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γνωρίζει καλά την αγορά και τα προβλήματα της

EXEI ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ 

Μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίζουν ως δήμαρχο του πρώην δήμου Διακοπτού και να βλέπουν θετικά την επιστροφή του στα κοινά, έχοντας ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ο Τάκης Βασιλείου ωστόσο μετρά ήδη 37 χρόνια παρουσίας στο επιχειρηματικό – επαγγελματικό γίγνεσθαι και είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι τις παθογένειες αλλά και τις προοπτικές της περιοχής. Ο τομέας του δεν είναι άλλος από την εγκατάσταση ιατρικού εξοπλισμού και λοιπών μηχανημάτων σε νοσοκομεία, διαθέτοντας την ευαισθησία αλλά και την εξειδίκευση και γνώση που χρειάζεται ο τομέας της υγείας.

Πάνω από όλα όμως, το κυριότερο προσόν του, το οποίο τον διακρίνει στη δουλειά του, είναι η οργάνωση, ο συντονισμός και η υπευθυνότητα, χαρακτηριστικά που απαιτούνται άλλωστε και για όποιον επιλεγεί τελικά για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Η εταιρεία του κ. Βασιλείου δραστηριοποιείται από το 1987 στον τομέα της υγείας και το κύριο αντικείμενό της είναι η εγκατάσταση ιατρικού εξοπλισμού και λοιπών μηχανημάτων, καθώς και η συντήρησή τους.

Διεκπεραίωση μεγάλων πρότζεκτ

΄΄Ξεκίνησα τη δική μου εταιρεία το μακρινό 1987 ενώ ταυτόχρονα ήμουν υπερεργολάβος της εταιρείας «Hospitalia International», που είναι μία διεθνής εταιρεία μεγάλης εμβέλειας και για πολλά χρόνια, συνεργάστηκα άψογα μαζί τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο καταφέραμε να διεκπεραιώσουμε επιτυχώς πολύ μεγάλα πρότζεκτ.
Ταυτόχρονα “έτρεχα” και την δική μου επιχείρηση, η οποία χρόνο με τον χρόνο αποκτούσε όλο και περισσότερη αναγνωρισιμότητα αλλά και εργασιακή εμπειρία.
Τώρα πλέον η «Hellas Medical System» έχει έντονη παρουσία σε χώρους υγείας σε όλη τη χώρα. Είναι μία εταιρεία μεγάλου κύρους και εμβέλειας και σαφώς, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό΄΄, ανέφερε ο κ. Βασιλείου στο Protionline.gr, ερωτηθείς για την επαγγελματική πορεία του.

Ως προς το ποια είναι τα μεγάλα νοσοκομεία που έχουν εξοπλιστεί με τη δική του επιμέλεια, ανέφερε: ΄΄Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Ιωάννινα, στο Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο, στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και σε άλλα νοσοκομεία, όπως αυτό της Κέρκυρας και της Καλαμάτας, έχοντας ταυτόχρονα παρουσία και σε μικρότερες μονάδες ιατρικού ενδιαφέροντος, καλύπτοντας και τον πλήρη εξοπλισμό των νοσοκομείων αυτών και επιβλέποντας τη συντήρηση των ιατρικών μηχανημάτων΄΄.

Αυτή την περίοδο, ο ίδιος συνεργάζεται με την εταιρεία «Santair», κάνοντας πολλά έργα και τρέχοντας νέα πρότζεκτ σε όλη σχεδόν τη χώρα, ενώ η εταιρεία δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα και στη γειτονική Βουλγαρία, μία συνεργασία που ουσιαστικά γίνεται “πόρτα” που υπόσχεται την παρουσία της εταιρείας και σε άλλα βαλκανικά κράτη και νοσοκομεία διαφόρων χωρών, για την εγκατάσταση ιατρικού εξοπλισμού.

Πού δίνει βαρύτητα

΄΄Η εκπαίδευσή μας είναι συνεχής και κορυφαία, παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια, ενώ οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, λαμβάνουν όλες τις συντεταγμένες για τις νέες τεχνολογικές γνώσεις που υπάρχουν, ενημερώνονται για τις τεχνικές εξελίξεις που αφορούν όλα τα ιατρικά μηχανήματα και κάθε είδους εξοπλισμό.
Είναι μεγάλο προσόν να μπορούν οι άνθρωποι της εταιρείας μας, να έχουν τεχνογνωσία πάνω στα νέα μηχανήματα και να κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις.
Είναι ένα τρομερό επίτευγμα αυτό και σαφώς, μας δίδει ένα επαγγελματικό πλεονέκτημα που ενισχύει την εμπιστοσύνη του πελάτη προς εμάς΄΄, επισημαίνει.

΄΄Αυτή την περίοδο αναπτύσσουμε διάφορες συνεργασίες μέσα σε ένα ομολογουμένως δύσκολο αντικείμενο δράσης όπως είναι αυτό της υγείας, που από τη φύση του απαιτεί συνέπεια και μία ειδική προσέγγιση. Κινούμαστε σε ένα δύσκολο οικονομικό πλαίσιο λόγω της εποχής, αλλά με μεγάλη επιτυχία, αφού έχουμε καταφέρει να καταξιωθούμε στον χώρο.
Δίνουμε την απόλυτη προσοχή στην εξειδίκευση και στη συνέπεια, γιατί κινούμαστε σε έναν ευαίσθητο τομέα όπως είναι αυτός της υγείας΄΄, κατέληξε ο κ. Βασιλείου.

Ως προς το εάν θα καταφέρει να συνδυάσει τις βεβαρημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις με το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο ίδιος είναι ξεκάθαρος: ΄΄Υπάρχει θέληση να προσφέρω κι όποιος έχει επιθυμία, διάθεση για δουλειά και στόχευση, δεν μπορεί να αποτύχει΄΄!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr