background img
banner
banner

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ»: Ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην τοπική ιδιωτική εκπαίδευση

«Η επιλογή και όχι η τύχη, καθορίζει το πεπρωμένο σου». Το απόφθεγμα αυτό του Αριστοτέλη, μας υπενθυμίζει ότι το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης που θα επιλέξουμε για το παιδί μας θα πρέπει να είναι αυτό που θα του προσφέρει αφενός ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και αφετέρου θα αναδείξει και θα καλλιεργήσει τις δεξιότητες και ικανότητες του, οδηγώντας το στην επιτυχία με τη χρήση των νέων τεχνολογιών κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Το φροντιστήριο «Αιχμή» παρουσιάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και έρχεται να αποτελέσει μία «τομή» στην τοπική ιδιωτική εκπαίδευση. Οι ιδιοκτήτες του, Νίκος Αποστολόπουλος φιλόλογος, Γκέλυ Κολυβά φιλόλογος και Μιλτιάδης Ρουμελιώτης φυσικός, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της προσφερόμενης γνώσης, προσανατολίζοντας απαρέγκλιτα τον μαθητή προς τις σωστές κατευθύνσεις.

Με ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα

Στον γνώριμο φροντιστηριακό χώρο της οδού Παναγιωτοπούλων 6-8 στο Αίγιο, εκεί όπου επί σειρά ετών λειτουργούσαν τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης «Κωστάρα», η «Αιχμή της γνώσης» έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, παρέχοντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες για μαθητές Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑΛ, για όλες τις κατευθύνσεις και με την κατάλληλη προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Με ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, συνεχή ενημέρωση των γονέων για την πορεία των παιδιών, πολύ συχνά διαγωνίσματα για τον έλεγχο των επιδόσεών τους και συμβουλές για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών, η «Αιχμή» αποτελεί το εχέγγυο για την επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι γίνονται και μαθήματα για παιδιά Δημοτικού Σχολείου, κυρίως στην κατεύθυνση προετοιμασίας για το Γυμνάσιο, με έμφαση στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά.

Λειτουργία Τμημάτων Ειδικής Αγωγής

Επιπλέον, στην «Αιχμή της γνώσης» λειτουργούν και Τμήματα Ειδικής Αγωγής. Σημειωτέον ότι τόσο η κ. Κολυβά όσο και ο κ. Ρουμελιώτης, κατέχουν μεταπτυχιακά στον τομέα της Ειδικής Αγωγής. Επιπλέον, η κ. Κολυβά διαθέτει μεταπτυχιακό και στον τομέα της Διοίκησης της Εκπαίδευσης.

Σε όμορφο, λειτουργικό περιβάλλον

Ο χώρος της «Αιχμής» είναι αναμορφωμένος καθώς έχει δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον για τους μαθητές που τους προδιαθέτει να παρακολουθούν ευχάριστα τα μαθήματα. Μελετώντας σε λειτουργικό περιβάλλον, με τη συνδρομή του καταρτισμένου επιτελείου των καθηγητών της «Αιχμής», το παιδί όχι μόνο διαμορφώνει αλλά και υλοποιεί τους στόχους του.

«Δυνατό» διδακτικό επιτελείο

Η άρτια οργάνωση του φροντιστηρίου, η πείρα, η υπομονή των καθηγητών και η διάθεσή τους να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά, αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας. Άλλωστε, τόσο οι τρεις ιδιοκτήτες όσο και οι υπόλοιποι καθηγητές, διαθέτουν πείρα (ασχολούνται επί σειρά ετών με την ιδιωτική εκπαίδευση) και βέβαια διάθεση και μεράκι να παράγουν το πιο εποικοδομητικό εκπαιδευτικό έργο.

Το διδακτικό επιτελείο του φροντιστηρίου «Αιχμή στη γνώση» δε χαρακτηρίζεται μόνο από το υψηλό γνωστικό του επίπεδο και τη διδακτική του εμπειρία και μεταδοτικότητα, αλλά και από ήθος και αληθινό ενδιαφέρον για την πρόοδο του μαθητή.

Διδάσκουν οι εκπαιδευτικοί: Μαθηματικά: Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Χριστίνα Μαρινοπούλου, Βιβή Φιλιπποπούλου, Φιλολογικά: Νίκος Αποστολόπουλος, Γκέλυ Κολυβά, Φυσική: Μιλτιάδης Ρουμελιώτης, Χημεία: Μαρία Γούρα, Οικονομία: Χριστίνα Ζαχαράκη, Πληροφορική: Αντρέας Βασιλακόπουλος, Βιολογία: Γιώτα Κουλούρη.

Ισχύουν ειδικές προσφορές

΄΄Σας περιμένουμε στην «Αιχμή» για μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά΄΄, αναφέρουν οι άνθρωποι του φροντιστηρίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ισχύουν και ειδικές προσφορές, όπως 15% έκπτωση για αδέλφια που φοιτούν. Επιπλέον, αν κάποιος γνωρίσει την «Αιχμή» σε φίλο του κερδίζουν και οι δύο 10% έκπτωση για τον πρώτο μήνα, ενώ ισχύουν και ειδικές τιμές για μαθητές που προέρχονται από το Διακοπτό και τις Καμάρες.

Στη Γ΄ Λυκείου τα μαθήματα ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και για τις υπόλοιπες τάξεις, στις 16 Σεπτεμβρίου. Μία επίσκεψη στην «Αιχμή της γνώσης» και μία πρώτη συζήτηση με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, αρκεί για να μας πείσει να τους εμπιστευτούμε το μέλλον των παιδιών μας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2691020002. Email [email protected]


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr