background img
banner
banner

21 – 22 Σεπτεμβρίου το τουρνουά «Μ. Δημητρακόπουλος»

Ο Αστέρας Τέμενης θα διοργανώσει και φέτος το τουρνουά “Μιχάλης Δημητρακόπουλος” στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της ομάδας. Οι αγώνες θα γίνουν 21-22 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και θα μετάσχουν εκτός από τον οικοδεσπότη Αστέρα, δυο ομάδες της National League 1 (Προμηθέας 2014 και Αίολος Αγυιάς) και ο συμπολίτης Κεραυνός Αιγίου  από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά (21 Σεπτεμβρίου) θα παίξουν Αίολος Αγυιάς-Προμηθέας 2014 (6μ.μ.) και Κεραυνός Αιγίου-Αστέρας Τέμενης (8μ.μ.), ενώ την επομένη, Κυριακή 22 Σεπτέμβρη τις ίδιες ώρες θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Μέχρι τότε η ομάδα της Τέμενης θα δώσει σίγουρα ένα ή δύο ακόμη φιλικά ενώ και μετά το τουρνουά θα παίξει τουλάχιστον άλλα δύο, εντός κι εκτός έδρας για να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα για στο πρωτάθλημα, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Οκτώβρη με την Αχαγιά ‘82 στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Οι προπονήσεις διεξάγονται  καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και το “παρών” δίνουν οι «παλιοί» Βουρνάς, Σταθακόπουλος και οι «νέοι» Ιατρόπουλος, Κεκερής, Κούτρας, Ανδρικόπουλος, Κανελλάκης, Καρλής, Μανωλάκης, Γιοβάς και Πατερούδης. H ενίσχυση πάντως της ομάδας θα συνεχιστεί και θα αποκτηθούν ένας ή δύο ακόμη αθλητές μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr