background img
banner
banner

24 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον «φασαριόζο» του μπιλιάρδου

Eνώ καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την πάταξη του εγκλήματος, η Δικαιοσύνη δεν… εξαντλεί την αυστηρότητά της. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του μειονοτικού που μαζί με ένα ακόμη άτομο προκάλεσαν επεισόδιο σε κατάστημα κατά την πραγματοποίηση τουρνουά μπιλιάρδου, ο οποίος δικάστηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 24 μηνών αλλά με αναστολή.

Ξεκινά δεκαήμερο εξορμήσεων…

Πάντως, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, και με εντολή υπουργού, το επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Ο απολογισμός σε επίπεδο Περιφέρειας

Ως προς τον απολογισμό δραστηριότητας των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας για τον Αύγουστο 2024, έτσι όπως έγινε γνωστός μέσα από σχετικό δελτίο τύπου, τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού 31.265 άτομα ελέγχθηκαν, 756 προσήχθησαν, 379 συνελήφθησαν.

Σε εποχούμενες περιπολίες βεβαιώθηκαν 10.278 παραβάσεις, ενώ συνολικά οι παραβάσεις έφτασαν τις 13.002. Υπήρξαν 242 καταγγελίες για διατάραξη, διενεργήθηκαν 276 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 60 παραβάσεις για διατάραξη και σφραγίστηκαν 2 καταστήματα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr