background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κανονικά παίζεται το πρωτάθλημα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΜΕ ΑΡΗ ΠΑΤΡΩΝ

Μετά τον Ατρόμητο Λάππα και ο Πυρσός ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πρωτάθλημα. Έπρεπε να φτάσουμε «προ των πυλών» για να πάρουν και στον Πυρσό την απόφαση παραίτησης, έχοντας προηγουμένως πληρώσει για τη συμμετοχή του και κανονίσει μάλιστα προπονητή.

Πλέον ο 1ος όμιλος έμεινε με οκτώ σωματεία και μόνο 14 αγωνιστικές. Με αυτά τα δεδομένα οι ομάδες του λαμβάνουν αρκετά πλεονεκτήματα και γι’ αυτό από την ΕΠΣ Αχαΐας και σε συνεργασία με τα σωματεία, θα ακολουθήσουν μετατροπές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αυτό θα έχει να κάνει με την βελτιωμένη βαθμολογία που θα ξεκινήσει στα μπαράζ ο 2ος όμιλος

Με δυο απουσίες στην πρεμιέρα η Αιγείρα / Ακράτα

Ο προπονητής Βασίλης Μπαλατής δεν θα έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι με τον Αρη Πατρών τον Γιάννη Παπαγεωργίου και τον τερματοφύλακα Γιάννη Οικονομόπουλο.
Διψάνε για ένα νικηφόρο ξεκίνημα στην Αιγείρα / Ακράτα με το γήπεδο να έχει πάρει εορταστική εικόνα, ύστερα από τις βελτιώσεις που προηγήθηκαν σε αποδυτήρια, παρακείμενους χώρους και διαχωρισμούς στην κερκίδα για φιλοξενούμενους και θέσεις Vips.

O Δανιήλ διευθύνει τη συνάντηση στην Ακράτα

Στο μοναδικό παιχνίδι του 2ου ομίλου που θα γίνει την Κυριακή, ορίστηκε διαιτητής ο Δανιήλ, με βοηθούς τους Γαλάνη – Αγγελόπουλο.

Μετρούν δυνάμεις τα σωματεία

Πρώτα επίσημα παιχνίδια με τις ομάδες να μετρούν τις δυνάμεις τους και να επαναπροσδιορίζουν σιγά – σιγά τους στόχους τους.
Με τις πολλές αλλαγές που προέκυψαν στα ρόστερ, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει με τι δυναμική θα παρουσιαστεί το κάθε σωματείο.

1η αγωνιστική

Σάββατο 21/09 17:00
Νίκη Πρ. – Αστέρας Λ.: Τσάκης
Θύελλα Π. – Κεραυνός: Πετρόπουλος
Πήγασος – Ηρακλής Π.: Ζεντέλης
19:30 Πάτραι – Εθνικός Π.: Οικονόμου
Κυριακή 22/09 17:00
Αιγείρα/Ακράτα – Αρης Π.:Δανιήλ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr