background img
banner
banner

A1 EΣΚΑ-Η: Στον Κεραυνό Αιγίου ο Δημήτρης Βανδώρος

Επιστρέφει στο Αίγιο ο Δημήτρης Βανδώρος αυτή τη φορά για λογαριασμό του Κεραυνού και αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο 31χρονος (1.83) πλέι μέικερ αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα και ακολούθησε μία σημαντική πορεία στις Εθνικές κατηγορίας σε ομάδες κυρίως της Αχαϊας, μεταξύ των οποίων ο Γλαύκος, η Αχαγιά ΄82 και η Παναχαϊκή.

“Η οικογένεια του “ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου” καλωσορίζει τον Δημήτρη Βανδώρο στην ομάδα και του εύχεται υγεία, καλή αθλητική σεζόν και επιτυχίες στους στόχους του, τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του αιγιώτικου συλλόγου.

Ο Βανδώρος είναι ο δέκατος παίκτης που ανακοινώνεται επίσημα, αν προσθέσουμε και τους τέσσερις “μικρούς” που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και αναμένεται να πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος. Οι υπόλοιποι πέντε είναι ο Φώτης Αγγελόπουλος που επέστρεψε στον Κεραυνό μετά από ένα χρόνο, ο Ντίνος Μπουντουράσας που αποκτήθηκε από τον Προφήτη/Ηλία (Α2 ΕΣΚΑ-Η) και οι Αριστομένης Καλογιάννης, Δημήτρης Νάτσκος και Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος που ανανέωσαν.

Στις προπονήσεις πάντως μετέχουν κι άλλοι παίκτες από το περυσινό ρόστερ που είναι πολύ κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας όπως και δύο υπό μεταγραφή που εκτός απροόπτου θα συμφωνήσουν και θα υπογράψουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr