background img
banner
banner

NATIONAL LEAGUE 2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Νίκησε στο δεύτερο φιλικό εκτός έδρας την Αχαγιά ΄82 με 75-57

Η ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τα δύο πρώτα της φιλικά έδωσε η ομάδα του Αστέρα Τέμενης τις τελευταίες ημέρες, αμφότερα εκτός έδρας με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα, αν και το τελευταίο που ενδιαφέρει στα παιχνίδια προετοιμασίας είναι το σκορ.

Την περασμένη Πέμπτη (5/9), αντιμετώπισε στο κλειστό της Περιβόλας τον Απόλλωνα Πάτρας (National League 1) γνωρίζοντας την ήττα με 67-49, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου έπαιξε στο κλειστό της Κάτω Αχαϊας με την Αχαγιά ΄82.

Απέναντι σε μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας την οποία θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα, επιβλήθηκε με 57-75 δείχνοντας σαφώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση.
Δυο παιχνίδια στα οποία το σκορ μπήκε σε δεύτερη μοίρα, με τα χρήσιμα συμπεράσματα που έβγαλε ο κόουτς Ξενούλης να είναι πάρα πολλά.

Η ομάδα συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, και την προετοιμασία της, με αποκορύφωμα το 2ο τουρνουά “Μιχάλης Δημητρακόπουλος” το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/9).

Παναχαϊκή αντί Κεραυνού στο τουρνουά

Να σημειωθεί, ότι η Παναχαϊκή αντικατέστησε τον Κεραυνό Αιγίου που αν και είχε προσκληθεί για το συγκεκριμένο τουρνουά, δήλωσε αδυναμία τελικά, αφού ακόμη δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά για τόσο δυνατά παιχνίδια.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά (21/9) θα παίξουν Αίολος Αγυιάς-Παναχαϊκή (6μ.μ.) και Αστέρας Τέμενης-Προμηθέας 2014 (8μ.μ.), ενώ την επομένη, Κυριακή 22 Σεπτέμβρη τις ίδιες ώρες θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Παράλληλα, η Τέμενη έχει στο καλεντάρι της κι άλλα φιλικά, εντός κι εκτός, μέχρι το πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα, την Κυριακή 6 Οκτώβρη με την Αχαγιά΄82 στο κλειστό Αιγίου.
Εξάλλου, την Τετάρτη 11 του μήνα μαζί με τη σχολική, ξεκίνησε και η νέα αθλητική χρονιά για την Ακαδημία μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης.

“ Σας περιμένουμε και φέτος, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να μυηθούμε στα μυστικά του μπάσκετ.

Οι προπονήσεις για άλλη μια χρονιά, θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 16:30 το απόγευμα, και για πληροφορίες – εγγραφές μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στο 6977663857. Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας του Αστέρα!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr