background img
banner
banner

Αγιασμός και έναρξη αγωνιστικής σεζόν στον πυγμαχικό σύλλογο “Α.Σ. Λεωνίδας”

Μία πολλά υποσχόμενη αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου για τον Πυγμαχικό σύλλογο Αιγίου “Α.Σ. Λεωνίδας”, με την τέλεση του Αγιασμού στο γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου στο οποίο στεγάζεται (κάτω από την ανατολική εξέδρα).

Με παρόντες τη διοίκηση, τους προπονητές, τους αθλητές και τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Πέτρο Δαδιώτη, τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Βασίλειος ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον σύλλογο και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη παρουσία αθλητών κάτι που επεσήμαναν τόσο ο π. Βασίλειος όσο και ο Πέτρος Δαδιώτης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε: “Με μεγάλη μου χαρά βλέπω σχεδόν διπλάσια παιδιά από τον περυσινό Αγιασμό που ήμουν πάλι παρών. Δυστυχώς σήμερα δεν είναι κοντά μας ο δήμαρχός μας που δίνει ένα μεγάλο αγώνα για τη ζωή του και που όλοι γνωρίζουμε πόσο δίπλα στέκεται  είναι σε όλους τους συλλόγους και γενικότερα στον αθλητισμό της Αιγιάλειας”, πρόσθεσε συγκινημένος ο κ. Δαδιώτης, που ευχήθηκε να γίνει ένα “θαύμα” και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος να είναι “παρών” στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στους αθλητές μίλησαν ακόμη οι προπονητές Αντώνης Τσινάκης και Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν ακόμη, ο πρόεδρος Αρίστος Καλιαμπέτσος, ο πρώην πρόεδρος Τάκης Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Αυλωνίτης και ο Γραμματέας του συλλόγου Αθανάσιος Βαλσαμίδης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr