background img
banner
banner

Αναβλήθηκε «6ος Γύρος της λίμνης Τσιβλού»

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως αναμενόταν, ο “6ος Γύρος της λίμνης Τσιβλού” που θα διοργάνωνε την προσεχή Κυριακή ο Αθηνόδωρος με την Περιφέρεια και τον δήμο Αιγιαλείας αναβλήθηκε λόγω του πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ο σύλλογος στίβου του Αιγίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Σεβόμενοι τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας σε συνεννόηση με το δήμο Αιγιαλείας, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα με την επωνυμία “6ος Γύρος της λίμνης Τσιβλού” που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα προσδιοριστεί η νέα ημερομηνία”.

Θρίαμβος της Σοφίας Σακοράφα στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

Η Σοφία Σακοράφα επανεξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος στην αρχαιότερη αθλητική Ομοσπονδία της χώρας. Οι αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ που έλαβαν χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, ανέδειξαν πρόεδρο, μέλη ΔΣ και τις εκπροσώπους της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Συγκρίνοντας το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο εντός της εβδομάδας θα συγκροτηθεί σε σώμα, διαπιστώνουμε ότι μόλις 8 από 20 μέλη της απερχόμενης διοίκησης ανανέωσαν τη θητεία τους, όπως φυσικά και η πρόεδρος, Σοφία Σακοράφα.

Συγκεκριμένα επανεξελέγησαν ο Α΄ αντιπρόεδρος, Κώστας Κεντέρης, ο Β΄ αντιπρόεδρος, Ιάκωβος Πετσούλας, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο Ταμίας, Γιάννης Λιούμπας, ο Αναπληρωτής ταμίας, Γιάννης Μυστακίδης και τα μέλη, Τασούλα Κελεσίδου (η οποία διατήρησε και τη θέση της εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ), Χάρης Παπαδιάς και Κώστας Τριαντάφυλλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr