background img
banner
banner

Απειλεί το αήττητο των Ευβοιωτών ο Παναιγιάλειος

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο CARLOS FEREIRRA ΜΕ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ

Έτοιμο το δελτίο του Πορτογάλου επιθετικού Κάρλος Φερέιρρα και πλέον ο Παναιγιάλειος κερδίζει σε …ύψος στην επίθεση. Ο 26χρονος φορ καλείται να δώσει λύσεις στο γκολ, εκεί που ακόμα υστερούν οι νέοι και άπειροι ποδοσφαιριστές.

Ευχάριστα τα νέα για τον Κώστα Γαλτσίδη, που έβλεπε «γυμνό» τον πάγκο της ομάδας, αλλά τώρα θα έχει Κατσαΐτη, Συρμή, Φερέιρρα, Λιάτο και πολύ πιθανόν τον Γιαννίκη. Κανείς μελανόλευκος τραυματίας παρά τις δυνατές προπονήσεις.

Ενίσχυση στην επίθεση του Αμαρυνθιακού με τον Αργεντινό

Παράλληλα με το δελτίο του Φερέιρρα, έτοιμο είναι και για τον Αμαρυνθιακό, αυτό του 27χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Φαμπρίτσιο Μπρένερ. Τον υπολόγιζαν πολύ οι φιλοξενούμενοι για τις βοήθειες στην επιθετική τους γραμμή.

Υποδέχεται τη Μύκονο η πρωτοπόρος Νέα Αρτάκη

Να υπερασπιστεί την κατοχή της κορυφής ως η μοναδική ομάδα με δυο νίκες η Νέα Αρτάκη, περιμένει το μεσημέρι 12:30 της Κυριακής την ΑΕ Μυκόνου.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι «νησιώτες» δεν έχουν καταφέρει ακόμα νίκη. Ισοπαλία στην Αβυθο με τον Παναιγιάλειο, το ίδιο και στην έδρα τους με τον Παναυπλιακό.

Η Ελλάς Σύρου φαβορί κόντρα στον Αιγέα Πλωμαρίου

Νωρίς το μεσημέρι (12:00) θα παίξει στη Σύρο και η Ελλάς. Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον νεοφώτιστο Αιγέα Πλωμαρίου και το τρίποντο θα την κρατήσει στις πρώτες βαθμολογικές θέσεις.

Οι γηπεδούχοι που διατηρούν το αήττητο

Εκτός από τη Νέα Αρτάκη και τον Παναιγιάλειο, τα αήττητα σωματεία που έχουν το πλεονέκτημα έδρας είναι:
Ο Αστέρας Σταυρού που παίζει στο Λιανοκλάδι με τον Απόλλωνα Ευπαλίου.
Ο Παναυπλιακός που υποδέχεται την Μαλεσίνα και ο Μιλτιάδης που θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο στο Στάδιο Γαργαλιάνων.

Με αλλαγή στους πάγκους Κόρινθος και ΑΕΡ Αφάντου

Στην Κόρινθο και οι πλέον απαισιόδοξοι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τόσο αρνητικό ξεκίνημα.
Ισοπαλία εκτός με Μιλτιάδη, ήττα εντός με Ελλάς Σύρου.
Με τον Γιάννη Αποστολίδη αντί του Πάρη Ανδράλα να κρατάει τα ηνία στην τεχνική ηγεσία, η Κόρινθος βλέπει την Κυριακή μόνο τη νίκη στο γήπεδό της απέναντι στον ουραγό Πανγυθεατικό.
Στον Πανγυθεατικό παρέα στην τελευταία θέση κάνει και η ΑΕΡ Αφάντου. Το Ροδίτικο σωματείο είχε την οδυνηρή ήττα στην πρεμιέρα 0-3 από τον Αμαρυνθιακό και ο Απόλλων Ευπαλίου με 2-1 κράτησε την Α.Ε.Ρ.Α. στο μηδέν.
Με την επιστροφή στον πάγκο του Δημήτρη Γκάιδα αντί του Πέτρου Ζουρούδη, στα Αφάντου περιμένουν καλύτερες μέρες αρχίζοντας την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr