background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: O A.O. Αιγιαλέων στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

Αντιπροσωπεία της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αιγιαλέων που αποτελείτο από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τους προπονητές ακαδημιών Ανδρέα Αδαμόπουλο και Γιάννη Λουτσόπουλο και τους αθλητές της ομάδας Luis Soares, Gabriel Da silveira, Αποστόλη Πομώνη επισκέφτηκαν το 9ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου, στα πλαίσια της “Ημέρας του αθλητισμού”.
Δύο ώρες πέρασαν με ευχάριστη διάθεση και γέλιο, με τα παιδιά να διασκεδάζουν αλλά και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους δοκιμάζοντας να παίξουν βόλεϊ. “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου για την πρόσκληση και περιμένουμε τα παιδιά με τους γονείς τους στο γήπεδό μας”, τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου.

Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι Ακαδημίες του Α.Ο. Αιγιαλέων με προπονήσεις που διεξάγονται σε δύο γήπεδα. Στο Κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και στο Κλειστό γυμναστήριο Καμαρών
Οι ενδιαφερόμενοι, για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν με τους προπονητές Αδαμόπουλο Ανδρέα στο 6974002044 (Αίγιο) και Αναστασόπουλο Βασίλη στο 6936574111(Καμάρες) Λειτουργούν τμήματα Προμίνι και Μίνι για αγόρια και κορίτσια, Παιδικό, Εφηβικό, Κορασίδες, Παγκορασιδες και Vintage μεικτό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr