background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αρνητικό ξεκίνημα για Αχιλλέα, Φοίνικα / Ζήρια και Φλόγα Ροδιάς

ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ

Σπάνιο στατιστικό διαμορφώθηκε στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Ύστερα από δυο αγωνιστικές και 14 συνολικά αγώνες, σε κανέναν από αυτούς δεν σημειώθηκε ισόπαλο αποτέλεσμα.
Ποτέ δεν έχουμε θυμηθεί κάτι ανάλογο σε καμιά ερασιτεχνική κατηγορία και απομένει να δούμε αν αυτό θα έχει συνέχεια και για την ερχόμενη 3η αγωνιστική.

Χωρίς πόντο ακόμα τρεις Αιγιαλείς

Από την περιοχή μας τρία σωματεία δεν έχουν καταφέρει σε αυτές τις πρώτες δυο αγωνιστικές να βάλουν βαθμό στο λογαριασμό τους. Είναι ο Αχιλλέας Καμαρών που αν και ενισχυμένος σχηματίζει μια δυσάρεστη έκπληξη με τα αρνητικά του αποτελέσματα.

Ο Φοίνικας / Ζήρια που με τα γνωστά του προβλήματα παρουσιάζει παρά τις ήττες μια αξιόμαχη εικόνα. Επίσης η Φλόγα Ροδιάς που πήραν την γεμάτη ρίσκο απόφαση να αποδεχτούν την πρόσκληση της ΕΠΣ Αχαΐας για τον προβιβασμό τους στην Β΄ κατηγορία, χωρίς να έχουν προλάβει να προετοιμαστούν ανάλογα στο γήπεδο και στο κατάλληλο ρόστερ.

Δεν έχουν σκοράρει δυο σωματεία

Σε θέσεις ουραγού βρίσκονται τέσσερις ομάδες, από τις οποίες οι τρεις είναι από την Αιγιάλεια (Ροδιά, Καμάρες, Ζήρια). Από αυτές δεν έχουν ακόμα σκοράρει Φοίνικας / Ζήρια και Αργυρά.
Αντίθετα ο Πανιώνιος / Αχιλλέας έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ (8), χωρίς ακόμα να έχει δεχτεί τέρμα η εστία του.

«Σπάει» το Σάββατο η 4άδα της κορυφής

Τέσσερα είναι τα σωματεία που προπορεύονται ύστερα από δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Αυτό δεν γίνεται να διατηρηθεί και στην ερχόμενη 3η αγωνιστική, αφού το Σάββατο συγκρούονται τα δυο από αυτά στην αναμέτρηση Ζαβλάνι – Δαβουρλής.

Στην έδρα του θα παίξει ο Πανιώνιος / Αχιλλέας με τα Καλάβρυτα, ενώ η επίσης πρωτοπόρος ΑΕ Αιγίου θα παίξει στο Ρίο με τον Αετό.

Παιχνίδια Κυπέλλου σήμερα: Φοίνικας / Ζήρια – Καλάβρυτα και Θύελλα Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών

Ξεκινά από σήμερα η α΄ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με οκτώ αγώνες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται δυο παιχνίδια με αντιπάλους από την περιοχή μας.

Στο γήπεδο Πλαστήρα η Θύελλα Αιγίου θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Καμαρών και στη Ζήρια ο Φοίνικας / Ζήρια την ΑΕ Καλαβρύτων.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Ζαβλάνι – Απόλλωνα Εγλυκάδας, με τους αντιπάλους να συμμετέχουν στον όμιλο Αιγίου.

Υπάρχει κοινή ώρα έναρξης (16:00)

Τετάρτη 09/10 -16:00

Θύελλα Αιγίου – Αχιλλέας Καμ.: Βαβαρούτας
Φοίνικας / Ζήρια – Καλάβρυτα: Τσεντούρος
Ζαβλάνι – Απόλλων Εγλ.: Χρονάς
Δίας – Δαβουρλής: Μαρδάς
Δόξα Παρ. – ΑΕ Αρόης: Κωνστανταρόπουλος
Φαραϊκός – Πείρος: Ζήκος
Λιμνοχώρι – Ικαρος Λακ.: Μπακόπουλος
ΑΟ Τριταίας – Σταροχώρι: Γκαβός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr