background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πίστωση χρόνου θέλουν Φοίνικας/Ζήρια και Φλόγα Ροδιάς

ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΤΤΕΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Με χαμηλότερο ποσοστό επιτυχιών ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας τα σωματεία της περιοχής μας. Καμιά ισοπαλία στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου, που είχε την ευρύτερη νίκη από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα στο 5-0 απέναντι στην ομάδα της Τέμενης.

Εκτός του Αστέρα δεν απέφυγε την ήττα ο Φοίνικας / Ζήρια που εκτός έδρας έχασε 0-1 από την Πάτρα 2005 και βιάζεται τώρα να κερδίσει έδαφος στην προετοιμασία και το «δέσιμο» της ομάδας. Στην διάθεση του προπονητή Νίκου Ψυχογιάννη υπάρχουν περισσότεροι νέοι στην ομάδα και λιγότεροι που συνεχίζουν από την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Με ήττα ξεκίνησε και η νεοφώτιστη Φλόγα Ροδιάς

Με τραυματία τον πρώτο της σκόρερ Ακη Κατσαούνη, η Φλόγα Ροδιάς που με καθυστέρηση ενημερώθηκε ότι μπορεί να …πηδήξει από την Γ΄ στην Β΄ κατηγορία και δέχτηκε την πρόσκληση, προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις μεγαλύτερες υποχρεώσεις της κατηγορίας. Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στην πρεμιέρα, στο μοναδικό παιχνίδι που περιλάμβανε δυο σωματεία από την περιοχή μας, έχοντας αντίπαλο την Θύελλα Αιγίου 1-3.

Ποιος περίμενε το Ζαβλάνι να πάρει τη νίκη στις Καμάρες;

Η μεταγραφική ενίσχυση στον Αχιλλέα Καμαρών, τον κατέταξε αμέσως στα φαβορί του 2ου ομίλου. Η ήττα που γνώρισε στις Καμάρες από το Ζαβλάνι έχει κάποιες δικαιολογίες, που δεν θα υπάρχουν όμως στα επόμενα παιχνίδια.

Νίκες για ΑΕ Καλαβρύτων και ΑΕ Αιγίου, παίζουν μαζί το Σάββατο

Εκτός από την Θύελλα Αιγίου με νίκη ξεκίνησαν τα Καλάβρυτα 3-1 στο Ρίο τον Αετό και η ΑΕ Αιγίου 1-0 στο Πλαστήρα την Αργυρά. ΑΕΚ και ΑΕ Αιγίου θα συναντηθούν μαζί το ερχόμενο Σάββατο. Και δεν θα είναι το μοναδικό παιχνίδι ανάμεσα σε σωματεία της περιοχής μας, αφού την Κυριακή στην Τέμενη ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Καμαρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr