background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Μια σειρά από δυο εκτός έδρας αγώνες ξεκινά από την Κυριακή ο Παναιγιάλειος. Στο Λουτράκι η πρώτη δοκιμασία για τους ανερχόμενους αγωνιστικά μελανόλευκους και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στη Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου.

Ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης παίρνει τα πράγματα με τη σειρά. Κοιτάζει το παιχνίδι στο Λουτράκι, αναλύει τον αντίπαλο με τα λίγα στοιχεία που έχει από τους νεοφώτιστους, τον τρόπο που θα στήσει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και την βασική 11άδα που θα επιλέξει στο ξεκίνημα του αγώνα.

Δύσκολα για Οσκαρ Μέντες

Ακόμα δεν έχουν έρθει τα απαραίτητα έγγραφα από την Ιταλία όπου αγωνιζόταν ο Πορτογάλος επιθετικός. Είναι στενά τα περιθώρια για να προλάβει να δώσει το παρόν στο Λουτράκι, οπότε πάμε σε νέα αναμονή για την μεθεπόμενη 5η αγωνιστική.

Τραυματίας είναι ο Ραφαήλ Γιαννίκης και δεν υπολογίζεται.

Σε διαφορετικές ώρες έναρξης τα μισά παιχνίδια

Από τα οκτώ παιχνίδια του 3ου ομίλου, τα τέσσερα έχουν διαφορετική ώρα έναρξης. Νωρίτερα η εκκίνηση δίνεται στο Πλωμάρι, εκεί όπου ο Αιγέας στις 12:00 υποδέχεται στο ντέρμπι ουραγών τον χωρίς βαθμούς Πανγυθεατικό.

-Μια ώρα αργότερα στο Λιανοκλάδι ο πρωτοπόρος Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΡ Αφάντου.

Στους Ροδίτες ο Δημήτρης Γκάιδας επιστρέφει σε έναν γνώριμο πάγκο, μετά το «διαζύγιο» που προηγήθηκε με τον προπονητή Πέτρο Ζουρούδη.

-Στις 13:30 έχουμε το νησιώτικο ντέρμπι. Η Ρόδος που δεν θυμίζει την περυσινή ομάδα, θα τα βρει δύσκολα κόντρα στην ανεβασμένη αγωνιστικά Ελλάς Σύρου.

-Στις 15:00 η Μύκονος ύστερα από τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1, θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο.

Στους φιλοξενούμενους υπάρχουν νέα πρόσωπα στο ρόστερ ύστερα από τις τελευταίες μεταγραφές του Αλέξη Κούγια, ενώ νέο πρόσωπο στον πάγκο στη θέση του Πάρη Ανδράλα, θα βρίσκεται ο νέος προπονητής Γιάννης Αποστολίδης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr