background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Περιμένουν τα δελτία στον Παναιγιάλειο

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΙΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΟΡΤΕΝΤΖΙΟΣ

Αυτό που του έλειπε στη Μαλεσίνα θέλει να έχει την Κυριακή στην Αβυθο ο Παναιγιάλειος. Εναλλακτικές λύσεις δηλαδή στον πάγκο για την ξεκούραση της ομάδας, καλύτερη διαχείριση στα αγωνιστικά τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στον αγωνιστικό χώρο από την τεχνική ηγεσία.

Ο Παύλος Λιάτος θα εξασφαλίσει άδεια από την θητεία του, ο Αργύρης Ορτέντζιος μπορεί να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Πλέον μπαίνοντας ο Οκτώβρης θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν οι: Γιώργος Συρμής και Κώστας Κατσαΐτης.

Πολύ πιθανόν να είναι έτοιμα τα δελτία του Πορτογάλου Κάρολ Φερέιρρα και του Γιώργου Μπαμπαού.

Δεν προλαβαίνει για αυτή την αγωνιστική να ετοιμαστεί το δελτίο του Οσκαρ Μέντες.

Αισιόδοξος θα έρθει στην Αβυθο ο Αμαρυνθιακός

Με έτος ίδρυσης το 1960 ο πρωταθλητής Εύβοιας Αμαρυνθιακός, παρουσιάστηκε δυνατός στο ξεκίνημα του 2ου ομίλου. Πήρε εύκολη νίκη 3-0 την πρεμιέρα στη Ρόδο από την ΑΕΡ Αφάντου, τελείωσε ισόπαλος 1-1 με το Λουτράκι την Κυριακή. Ήταν καλύτερος ο Αμαρυνθιακός από το Λουτράκι, που ισοφάρισε με πέναλτι το οποίο δεν έπρεπε να δοθεί.

Υπολογίζει στον Αργεντίνο Φαμπρίτσιο Μπρένερ

Στο σωματείο της Εύβοιας αισιοδοξούν ότι θα έχουν έτοιμο το δελτίο του 26χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Μπρένερ, ο οποίος είχε 40 συμμετοχές με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Υπολογίζουν ότι ο Μπρένερ θα δώσει άλλον αέρα στην επίθεση του Αμαρυνθιακού, προσφέροντας παράλληλα περισσότερες πάσες και πρωτοβουλίες στον φορ Τόρρα.

Νίκος Μανής: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα και με Παναιγιάλειο»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Αμαρυνθιακό ύστερα από τα δυο πρώτα παιχνίδια που συνδυάστηκαν με το αήττητο και πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας.
Το μέλος της διοίκησης Νίκος Μανής δηλώνει στο Protionline.gr: «Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πάμε …ψάχνοντας. Δεν γνωρίζουμε τη δυναμική του κάθε αντιπάλου, αλλά περισσότερο βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Σίγουρα θα είναι για μας ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Έχουμε αισιοδοξία ότι μπορούμε να αποδράσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Αβύθου».

Με Δημήτρη Γκάιδα στον πάγκο του η ΑΕΡ Αφάντου

Ο Πέτρος Ζουρούδης έφυγε, ο Δημήτρης Γκάιδας επέστρεψε πάλι στον πάγκο της ΑΕΡ Αφάντου. Ήταν και στην περυσινή σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Αφάντου και στον πάγκο της ΑΕΡΑ στα παιχνίδια με τον Παναιγιάλειο. Αναλυτικά η ανακοίνωση από την διοίκηση του Αφάντου: «Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Γκάιδα ο οποίος επιστρέφει στον σύλλογο μας μετά από λίγους μήνες. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Χωρίς γκολ παραμένουν 4 σωματεία – Μόνο δυο παίκτες στα δυο γκολ

Με τέσσερις ομάδες να μην έχουν σκοράρει ακόμα (Μιλτιάδης, Κόρινθος, Μαλεσίνα, Αιγέας Πλωμαρίου), σε χαμηλά επίπεδα κινείται η δραστηριότητα στις επιθέσεις του 3ου ομίλου.
Περισσότερα γκολ έχουν στις δυο πρώτες αγωνιστικές τρεις ομάδες, οι οποίες έχουν βρει τα απέναντι δίχτυα τέσσερις φορές.

Είναι: Νέα Αρτάκη, Παναυπλιακός και ο επόμενος αντίπαλος του Παναιγιάλειου, Αμαρυνθιακός. Μόλις δυο παίκτες έχουν καταφέρει να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους στην επίθεση. Είναι ο Δήμου του Αστέρα Ευπαλίου και ο Τσέας του Πανγυθεατικού.

Ο Παναιγιάλειος έχει ένα γκολ από την πρεμιέρα στο 1-1 με την Μύκονο, που είχε πετύχει ο Μπούμπας.

Οι σκόρερς στον 3ο όμιλο

2 γκολ: Δήμου (Αστ. Ευπαλίου), Τσέας (Γύθειο)
1 γκολ: Μπούμπας (Π.Γ.Σ.), Κανούλας, Πολίτης, Παπαδάκης, Μεγάλος (Αρτάκη), Μαυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τσούμπελιτς, Τρέσα (Ναύπλιο), Νικολόπουλος, Χατζηστάμου, Ντελέκος, Τόρα, (Αμαρυνθιακός), Παυλόπουλος, Γιάκος (Σύρος), Καμαρός, Χαρτσιάς (Λουτράκι), Πινέϊρο, Ράγια (Μύκονος), Μαρινάκης (Ρόδος), Μαλτέζος (Γύθειο), Γεωργαλής (Αστ. Σταυρού), Γκίκα (Α.Ε.Ρ. Αφάντου)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr