background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πληρέστερος από κάθε άλλη φορά ο Παναιγιάλειος

ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Με μοναδικό απόντα τον νεοαποκτηθέντα και τραυματία Ραφαήλ Γιαννίκη, ο Παναιγιάλειος πάει την Κυριακή στο Λουτράκι για το 2ο εκτός έδρας παιχνίδι του.
Ο Κώστας Γαλτσίδης θα έχει κόσμο στον πάγκο για να κάνει τα σχέδιά του, κάτι που συνέβη και στη νίκη της Κυριακής απέναντι στον Αμαρυνθιακό.
Θετικό ότι οι ποδοσφαιριστές που προληπτικά έμειναν εκτός προπόνησης τη Δευτέρα για να αποφύγουν τυχόν υποτροπή, στην χθεσινή προπόνηση ήσαν παρόντες και έβγαλαν ολόκληρη την ομαδική προετοιμασία.

Αρκετοί φίλαθλοι στο πλευρό του

Μεγάλη θα είναι η μετακίνηση φιλάθλων στο Λουτράκι, αφού θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή είναι η πλέον κοντινή απόσταση από όλες τις υπόλοιπες έδρες που θα φιλοξενηθεί ο Παναιγιάλειος. Ο Αιγιώτικος Σύλλογος εκτός από την διατήρηση του αήττητου δια μέσου πολλών προβλημάτων, αρέσει στο φίλαθλο κοινό και ο τρόπος που κινείται στον αγωνιστικό χώρο. Έχει αρχή και τέλος, αλληλουχία στις γραμμές, δεμένη αμυντική γραμμή και περιμένει τους Πορτογάλους για περισσότερες λύσεις στην επίθεση, αλλά και για να πλαισιώσουν το νεανικό ρόστερ που διαθέτει ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης.

Δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του το Λουτράκι

Νεοφώτιστη στην κατηγορία η ομάδα του Λουτρακίου, είχε στην πρεμιέρα την εντός έδρας νίκη 1-0 την Μαλεσίνα και στη συνέχεια φιλοξενήθηκε από τον Αμαρυνθιακό 1-1, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική στο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, ηττήθηκε στη Ρόδο 1-3 από την ΑΕΡ Αφάντου.

«Σφυρίζει» ο Κελεκίδης

Από το Σύνδεσμο διαιτητών Αθήνας ορίστηκε το διαιτητικό «τρίο» για το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναιγιάλειου στο Λουτράκι
Ο διαιτητής Παναγιώτης Κελεκίδης θα έχει βοηθούς τους: Βλάσιο Κωτσοβίλη – Διονύσιο Καμπιώτη.

4η αγωνιστική – Οι διαιτητές

ΑΟ Λουτράκι–Παναιγιάλειος: Κελεκίδης (Αθήνας)
ΑΕ Μαλεσίνας – Νέα Αρτάκη: Γεωργόπουλος (Πειραιά)
Αμαρυνθιακός – Πανναυπλιακός: Μαράνος (Αθήνας)
Απόλλων Ευπαλίου–ΑΟ Μιλτιάδης: Ζυγάς (Αιτ/νίας)
12:00 Αιγέας Πλωμαρίου – Πανγυθεατικός: Τακίδης (Κιλκίς)
13:00 Αστέρας Σταυρού – ΑΕΡ Αφάντου: Κουτρουμάνος (Καρδίτσας)
13:30 Ρόδος – Ελλάς Σύρου: Λαθύρης (Πειραιά)
15:00 ΑΕ Μυκόνου – ΠΑΣ Κόρινθος: Μπαλογιάννης (Αθήνας)


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr