background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Στην δυνατή προπόνηση της Τετάρτης μπαίνουν οι μελανόλευκοι

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΚΑΡ ΜΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Ακόμα μια αγωνιστική χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες του Παναιγιάλειου, παρά την σκληρή προετοιμασία και τα πολλά λεπτά συμμετοχής που είχαν, με το ρόστερ να κυμαίνεται σε πολύ μικρό αριθμό, με ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις.

Ένα πρόβλημα που δείχνουν να ξεπερνούν με πολύ και εμπεριστατωμένη δουλειά ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης με τον γυμναστή Πέτρο Τόπκα, μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς και αύξηση έμψυχου υλικού για εναλλακτικές λύσεις από τη διοίκηση.

Μετά το ρεπό της Τρίτης η τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου περιμένει τους παίκτες για το προπονητικό …μαρτύριο της Τετάρτης, στην πιο δυνατή προπόνηση της εβδομάδας.
Προληπτικά είχαν απουσιάσει την Δευτέρα οι: Ντούνης, Ρίντι και Μπούμπας, που αναμένεται να δώσουν το παρόν στην υπόλοιπη προετοιμασία της εβδομάδας.

Μετά τον Κάρλος Φερέιρρα αναμένεται να πατήσει …χορτάρι σε επίσημο παιχνίδι και ο άλλος Πορτογάλος Οσκαρ Μέντες, που με τη σειρά του θα προσφέρει περισσότερες λύσεις και βοήθειες στην επίθεση.

Σπουδαίο ρόλο είχε και ο Αντωνόπουλος στο γκολ κατά του Αμαρυνθιακού

Εκείνο που θα πρέπει επίσης να τονίσουμε στο χρυσό γκολ που πέτυχε ο Παναιγιάλειος στο φινάλε του αγώνα με τον Αμαρυνθιακό, είναι ότι ναι μεν σκόραρε ο Ντούνης, βεβαίως και ο Αθανασόπουλος που έδωσε την ασίστ είχε επιτυχημένη ατομική προσπάθεια, αφετηρία όμως ήταν ο τερματοφύλακας Θόδωρος Αντωνόπουλος, ο οποίος με μακρινή πάσα ακριβείας τροφοδότησε τον Αθανασόπουλο για να φτάσουμε στην παραβίαση της εστίας του Κυριατζή. Ασε που είχε καίριες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.
Έτσι για να παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σεβασμό στον αντίπαλο και τον γυμναστή Γεωργούση

Το παιχνίδι στην Αβυθο είχε ολοκληρωθεί. Οι παίκτες από την Κ19 της Παναχαϊκής φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τον πρώην γυμναστή τους Βασίλη Γεωργούση, σεβόμενοι τη συνεργασία τους στην Κ15 της Παναχαϊκής ο Μπάμπης Ντούνης, με τον Κώστα Κατσαΐτη και στην αντίστοιχη του Διαγόρα ο Νίκος Αθανασόπουλος.

Πέρασαν το μήνυμα ότι μόνο 90 λεπτά χωρίζουν τις ομάδες και όλους όσους τις επιτελούν. Καθένας από την μεριά του και το πόστο του προσφέρει υπηρεσίες πολύτιμες, ιδιαίτερα σεβαστές σε ένα πρωτάθλημα ξεχασμένο από την ΕΠΟ, όπως είναι αυτό της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοσή τους, για το γκολ που πέτυχε ο Ντούνης, για την πρωτοβουλία που πήραν να τους απαθανατίσει το Protionline.gr μαζί με έναν παλιό τους γνώριμο και δάσκαλο στην εκγύμνασή τους, τον Βασίλη Γεωργούση.

Αχρείαστος να’ ναι αλλά…

Πάντα χρήσιμος με τις ιατρικές του υπηρεσίες στην ομάδα του Παναιγιάλειου. Ο Βασίλης Κωσταρίδης χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από τον Αιγιώτικο Σύλλογο. Κλήθηκε και σε αυτή τη σεζόν να φροντίζει τυχόν τραυματισμούς των μελανόλευκων στα παιχνίδια τους. Χαμογελαστός λίγο πριν το φινάλε ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν διέγνωσε τίποτα σοβαρό σε ένα ακόμα παιχνίδι. Όπως δηλώνει ο ίδιος δεν τον πειράζει να τρέχει ακατάπαυστα να προσφέρει βοήθειες στα παιδιά του Κώστα Γαλτσίδη, όσο αυτά είναι σε θέση να συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Προηγείται ο Παυλόπουλος στα γκολ

Με 4 γκολ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς βρίσκεται ο Παυλόπουλος της Ελλάς Σύρου, που είχε χατ τρικ την Κυριακή απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου.
Τον ακολουθεί με 3 γκολ ο Μίσκου της Κορίνθου και με 2 γκολ επτά ποδοσφαιριστές.
4 γκολ: Παυλόπουλος (Ελλάς Σύρου)
3 γκολ: Μίσκου (Κόρινθος)
2 γκολ: Χαλκιαδάκης, Γκίκα (Α.Ε.Ρ. Αφάντου), Δήμου (Απόλλων Ευπαλίου), Δερμιτζάκης (Κόρινθος), Χαρτσιάς (Λουτράκι), Κασάπης (Ελλάς Σύρου), Τσέας (Πανγυθεατικός)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr