background img
banner
banner

Δημιουργία δύο κυλικείων στους αθλητικούς χώρους της Αβύθου

ΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη επισκεψιμότητα και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αβύθου, το Συμβούλιο Κοινότητας Ροδοδάφνης έλαβε αποφάσεις γνωμοδοτικού –εισηγητικού χαρακτήρα για τη δημιουργία κυλικείων, ενός στο γήπεδο ποδοσφαίρου κι ενός στα γήπεδα του τένις.

Όπως εξήγησε στo Protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροδοδάφνης Γιώργος Παλαιολογόπουλος, ΄΄γνωμοδοτήσαμε θετικά ώστε να λειτουργήσει ξανά κυλικείο στο γήπεδο ποδοσφαίρου προκειμένου να εξυπηρετείται το κόσμος αλλά και να δημιουργηθεί και στα γήπεδα του τένις διότι όταν λειτουργεί η μία εγκατάσταση δεν λειτουργεί η άλλη. Πρέπει να σημειώσουμε ότι και τα γήπεδα του τένις λειτουργούν με πλήρες ωράριο και με μεγάλο αριθμό αθλούμενων΄΄.

Πώς θα διαμορφωθούν οι χώροι

Ομόφωνες αποφάσεις επ’ αυτών έλαβε και η Δημοτική Επιτροπή. Και αφορούν: Την εκμίσθωση του χώρου που βρίσκεται εντός του Αθλητικού Κέντρου Αβύθου Αιγίου, (είσοδος από την οδό 25ης Μαρτίου) στην Δ.Κ. Ροδοδάφνης της Δ.Ε. Συμπολιτείας, για να χρησιμοποιηθεί ως κυλικείο και πιο συγκεκριμένα του χώρου πλησίον του ποδοσφαιρικού γηπέδου, κάτω από τις κερκίδες των θεατών. Το ακίνητο προς εκμίσθωση αφορά: Τον κυρίως χώρο του κυλικείου επιφάνειας 11,70τ.μ.και των δύο τουαλετών πλησίον του κυλικείου επιφάνειας 7,13τ.μ. εκάστη». Επίσης, την εκμίσθωση του χώρου στο λυόμενο πλησίον των τριών δημοτικών γηπέδων τένις στην Άβυθο της Δ.Κ. Ροδοδάφνης της Δ.Ε. Συμπολιτείας, για να χρησιμοποιηθεί ως κυλικείο. Το ακίνητο προς εκμίσθωση αφορά τον κυρίως χώρο του κυλικείου, επιφάνειας 5,28 τ.μ., αποθήκη 5,28 τ.μ. και δύο τουαλέτες πλησίον κυλικείου, επιφάνειας 1,82τ.μ. έκαστη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr