background img
banner
banner

Διπλασίασε τις νίκες στα φιλικά προετοιμασίας ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων μετά δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα με ομάδες Α2 Εθνικής, το απόγευμα του Σββάτου (12/11) έδωσε το πρώτο φιλικό στο Αίγιο με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό (επίσης ομάδα Α2 Εθνικής). Η Αιγιώτικη ομάδα παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο επικρατώντας με 3-1 του αντιπάλου της που ενισχύθηκε σημαντικά αυτό το καλοκαίρι και θεωρείται πρώτο φαβορί για την άνοδο στην pre league των Ανδρών.

Μάλιστα, ο Α.Ο. Αιγιαλέων προηγήθηκε με 3-0 σετ και οι δύο ομάδες συμφώνησαν να παίξουν και τέταρτο, το οποίο κατέκτησε η ομάδα της Κορινθίας. Στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα “λιοντάρια” αρχικά αντιμετώπισαν στην Πάτρα τον Ερμή φτάνοντας σε εύκολη νίκη με 3-0 σετ και το Σάββατο έπαιξαν στο Βραχάτι με τον τοπικό Παμβοχαϊκό, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα ισόπαλες, αφού λόγω έλλειψης χρόνου δεν παίχθηκε το πέμπτο σετ.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τις εμφανίσεις της ομάδας σε όλα τα μέχρι τώρα φιλικά και ευελπιστεί ότι θα εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της Pre League στις 2 Νοεμβρίου.

Τελευταίο τεστ, που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της pre league, είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας κόντρα στην πανίσχυρη Καλαμάτα ΄80 την οποία θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα καθώς υποβιβάστηκε από τη Volley League.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Ντα Σιλβέιρα, Βασιλάκος, Σοάρες, Μούρτζης, Κουτσοδήμας, λίμπερο ο Καραγιώργος, Πατρινός, Φιλίππου, Δασκαλόπουλος, Καραπήτας, Μαρουλάς, Σαλαβασίδης (λίμπερο).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr