background img
banner
banner

Δυναμική παρουσία της “KTM JUNIOR ACADEMY”

ΣΤΟΝ 5o ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Ο πέμπτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου στις Κρηνίδες Καβάλας και συνέπεσε με την ταυτόχρονη συνδιοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στην χώρα μας, για ακόμα μια χρονιά στην ίδια πίστα. Και τις δύο ημέρες όλα λειτούργησαν υποδειγματικά (άρτια προετοιμασία πίστας, αυστηρή τήρηση προγράμματος και κανόνων) και σε συνδυασμό με τον αίθριο καιρό οι θεατές απήλαυσαν ένα πλούσιο θέαμα. Η KTM JUNIOR ACADEMY φυσικά έδωσε ένα πολύ δυναμικό παρόν καταλαμβάνοντας τις εξής θέσεις:

• Στην κατηγορία ΜΧ65 (ηλικίες 8 – 12): Συμμετείχαν 2 αναβάτες της KTM JUNIOR ACADEMY GREECE. Ο Τάσος Δημόπουλος, ο οποίος μετά από πολύμηνη αποχή, έκανε μια σπουδαία εμφάνιση παίρνοντας την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη και κατακτώντας την 5η θέση στο σύνολο. Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο έτερος οδηγός της κατηγορίας, ο Κων/νος Τρακαδάς! Οδήγησε αλάνθαστα παρά την κακή του πρώτη εκκίνηση και κατάφερε να ανέβει 2ος και να πλησιάζει επικίνδυνα τον 1ο , χωρίς να γνωρίζουμε την τελική έκβαση του αγώνα καθώς διεκόπη λίγους γύρους πριν το τέλος. Στο δεύτερο σκέλος κάνοντας μία καταπληκτική εκκίνηση βγήκε άνετα 1ος στους Έλληνες και 2ος στο σύνολο μαζί με τους αθλητές του υψηλά ανταγωνίσιμου Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Με τα ανωτέρω αποτελέσματα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και ταυτόχρονα παραμένει σταθερά στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

• Στην κατηγορία ΜΧ85 (ηλικίες 12 – 16): Σε αυτή την κατηγορία εκπρόσωπος της KTM JUNIOR ACADEMY GREECE ήταν ο Αντρέας Τρακαδάς, που στο 1ο σκέλος κατέκτησε την 6η θέση και στο 2ο σκέλος τερμάτισε 5ος (5ος και στο σύνολο).

• Στην κατηγορία ΜΧOPEN: συμμετείχε ο Παναγιώτης Τρακαδάς που βγήκε 29ος και 27ος , τερματίζοντας 28ος στο σύνολο.
Ιδιαίτερη αναφορά οφείλει να γίνει στους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών: Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ Αναστασόπουλου, την τεχνική εταιρεία ΑΚΡΟΣ του Φάνη Καπετσώνη, τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος (KTM ΕΛΛΑΣ, SHELL ADVANCE, ISUZU GREECE), @plaketas και @drakos engineering,PROSOFT.

Επόμενο και τελευταίο ραντεβού για εφέτος στις 19-20 Οκτωβρίου στην πίστα των Τρικάλων.
Εν Αναμονή λοιπόν για το κλείσιμο της εφετινής αυλαίας… see you soon…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr