background img
banner
banner

Ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Συνεχίζει την ενημερωτική δράση της η Ασφάλεια Αιγιαλείας, «επενδύοντας» στην πρόληψη ώστε να θωρακιστεί η τοπική κοινωνία. Στις 21 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο, θα πραγματοποιήσει μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με τίτλο «Δε σιωπώ αλλά μιλώ».

Σκοπός της είναι η ενημέρωση για τη βία και παραβατικότητα, το Bullying, την παιδική πορνογραφία και τις τηλεφωνικές απάτες και πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Αιγιαλείας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας.

 

΄΄Με μεγάλη χαρά θέλω να σας ενημερώσω ότι το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας και η Δημοτική Κοινότητα Αιγίου με τη συμμετοχή του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), συνεχίζουμε τα βήματα, ώστε να χτίσουμε μία κοινωνία ανθρώπινη και καλύτερη για τα παιδιά μας και όλους/ες μας΄΄, αναφέρει ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας Ιορδάνης Μαγειράκης, προσθέτοντας τα εξής: ΄΄Σε αυτή την προσπάθεια μαζί μας θα είναι ένας εκλεκτός προσκεκλημένος, ο επί μια 12ετία, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αντιστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Σφακιανάκης με την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του, ως κεντρικός ομιλητής στην ενημερωτική ημερίδα: «ΔΕ ΣΙΩΠΩ ΑΛΛΑ ΜΙΛΩ», στις 21 Οκτωβρίου, στις 6:30μ.μ. στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς. Σας περιμένουμε και αυτή τη φορά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr