background img
banner
banner

Ενωτικός Δούκας, «όπλισαν» συνεργάτες του…

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ «ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ -Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, στις προγραμματισμένες για αυτή την Κυριακή 6 Οκτωβρίου κάλπες για ον νέο πρόεδρο. Στην Πάτρα βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας που παρέστη στις εκδηλώσεις της ανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέα (ΦΩΤ.) πριν την ομιλία του αργότερα στον πολυχώρο Royal, στην Ακτή Δυμαίων 53.

Η συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του ήταν μεγάλη, ξεπέρασαν τα 500 άτομα, το Royal καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων διαθέτει πολλούς υποστηρικτές στην περιοχής. Ο Χάρης Δούκας έδωσε το στίγμα του υποστηρίζοντας ότι αποτελεί τη δύναμη ανατροπής “το… κίνημα μέσα στο Κίνημα” του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ενωτικός στην Πάτρα…

Υποστηρικτές του στην περιοχή αναφέρουν ότι από το debate και μετά δέχεται πολλές επιθέσεις ακριβώς λόγω της δυναμικής του, με… χτυπήματα κάτω από τη ζώνη για την θητεία του στο δήμο… Επιχειρούν μάλιστα να βάλουν μάλιστα στο κάδροτων επιθέσεων κατά του κ. Δούκα και την ‘πτέρυγα’ του κ. Ανδρουλάκη.

“Η λυσσαλέα επίθεση των trolls εξηγείται γιατί στο πρόσωπό του ξυπνά ο αρχέγονος φόβος ότι θα ξαναβρούν απέναντί τους το ρωμαλέο πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ…”σχολίασε ο Αιγιώτης πολιτευτής Μαρίνος Σκανδάμης, εκπρόσωπος Τύπου του Χάρη Δούκα.

“Το 2015 ο κ.Τζιτζικώστας κατέβηκε για πρόεδρος της ΝΔ, ενώ ήταν τρεις μήνες περιφερειάρχης, κανείς δεν έβαλε τέτοιο θέμα… Σήμερα σηκώθηκαν και οι πέτρες!» σχολίασε και ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, υποστηρικτής της υποψηφιότητας του κ. Δούκα.

Από την πλευρά του πάντως ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε στην Πάτρα ενωτικός καθώς υπάρχει βέβαια και ο β’ γύρος στις 13 Οκτωβρίου…

Στην Αχαΐα το Σάββατο ο Ανδρουλάκης

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης προγραμματίζει να κλείσει στην Πάτρα, αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, την προεκλογική περίοδο ενώ πιέσεις υπάρχουν και για να μπει στο πρόγραμμα το Αίγιο.

Στελέχη από τις δύο τοπικές οργανώσεις, της Πάτρας και του Αιγίου, που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη, κρατούν πάντως χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά καθώς και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κινείται με τακτική β’ γύρου…


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr