background img
banner
banner

Επιχορηγήσεις ύψους 7.000 ευρώ

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε εξειδίκευση πίστωσης για την επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων της Αιγιάλειας, προχώρησε στην τελευταία συνεδρίασή της, την περασμένη Παρασκευή, η Δημοτική Επιτροπή Αιγιαλείας. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 7.000 ευρώ και θα διατεθεί σε τέσσερις συλλόγους για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων.

Είχαν προηγηθεί τα σχετικά αιτήματα των συλλόγων και συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Όμιλος Αβύθου «Οι Παμμεγίστοι Ταξιάρχες», ο Χορευτικός Όμιλος Αχαιοί, ο Αθλητικός Σύλλογος ΜΟΥΑΙ-ΤΑΙ Αιγιαλείας και το σωματείο Λύκοι Αιγιάλειας είχαν καταθέσει τα αντίστοιχα αιτήματα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αιτούμενοι επιχορήγηση από τον Δήμο ώστε να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις. Λόγω του ότι οι εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του δήμου για επιχορηγήσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους είναι γενική, παρέστη η ανάγκη εξειδίκευσής της για την επιχορήγηση των συλλόγων.

Τι θα λάβουν οι τέσσερις σύλλογοι

Έτσι, κατόπιν εισήγησης του Αυτοτελούς Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιαλείας, αποφασίστηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η εξειδίκευση των εγγεγραμμένων πιστώσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων με ποσό 6.000 € και των Αθλητικών με το ποσό των 2.000 € του προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2024.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αβύθου «Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» θα διατεθεί το ποσό των 1.000 ευρώ και στον Χορευτικό Όμιλο Αχαιοί το ποσό των 5.000 ευρώ, ενώ στον Αθλητικό Σύλλογο ΜΟΥΑΙ-ΤΑΙ Αιγιαλείας θα δοθούν 1.000 ευρώ όσα και στους Λύκους Αιγιαλείας.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής για τις επιχορηγήσεις, ήταν ομόφωνη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr