background img
banner
banner

Και επίσημα με ανακοίνωση μπήκε τέλος στην τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου

ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΧΑΝ ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΚΑΣ

Ουσιαστικά μετά το παιχνίδι στο Λουτράκι, ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης μαζί με τον συνεργάτη του Πέτρο Τόπκα ήταν ωσεί παρόντες στην ομάδα του Παναιγιάλειου. Δηλαδή με δυο κουβέντες ο παραιτηθείς δεν απολύεται.

Η αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις είχε δημιουργήσει ένα έρημο τοπίο στο γήπεδο της Αβύθου και στις καρδιές όλων των μελανόλευκων.

Η ηλεκτρισμένη αυτή ατμόσφαιρα προμήνυε την καταιγίδα που θα ακολουθούσε.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση λήξης συνεργασίας του τεχνικού τιμ από την διοίκηση, γεγονός που οδήγησε τους Κώστα Γαλτσίδη και Πέτρο Τόπκα να προγραμματίσουν το πρωί της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου αποχαιρετιστήριο ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές.

Συνάντηση που κύλησε σε συγκινησιακό κλίμα με εκατέρωθεν ευχές για καλή συνέχεια.

Ο Πέτρος Γαλτσίδης αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για την άψογη μεταξύ τους συνεργασία τους παρακίνησε: Να παίξουν για τον Παναιγιάλειο. Είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από αυτή παίρνουν μια πολύ καλή ευκαιρία να αναδειχθούν. Ο Παναιγιάλειος προσφέρεται σαν ένα ιδανικό σκαλοπάτι για την μετέπειτα πορεία τους. Παίξτε για την ομάδα τους είπε και για τον υπέροχο κόσμο της.

Η ανακοίνωση λήξης συνεργασίας με τεχνικό τιμ

Το κείμενο της ανακοίνωσης «διαζυγίου» διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας:

«Με απόφαση του Δ.Σ. του Παναιγιάλειου Γ.Σ. έληξε η συνεργασία του προπονητή Κώστα Γαλτσίδη και του συνεργάτη του Πέτρου Τόπκα. Οι λόγοι του διαζυγίου είχαν να κάνουν με αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξαν οι συγκεκριμένοι προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ως αύριο θα έχουν ανακοινωθεί οι αντικαταστάτες τους».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr