background img
banner
banner

Καμία ελπίδα φωτός για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο…

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Σε μία βουβή θλίψη έχει βυθιστεί η Αιγιάλεια όσο περνούν τα εικοσιτετράωρα και δεν διαφαίνεται ελπίδα φωτός ώστε να ανακάμψει ο δήμαρχος Αιγιαλείας.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος νοσηλεύεται διασωληνομένος στη Μ.Ε.Θ. του ΠΓΝΠ από τα ξημερώματα της Κυριακής με εγκεφαλική αιμορραγία και με απόλυτα δυσμενή πρόγνωση για να κρατηθεί στη ζωή εάν δεν υποστηρίζεται από μηχανήματα.

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και η τρίτη κατά σειρά εξέταση στον εγκέφαλό του παρουσίασε μηδενική λειτουργία.

Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει κάποια άλλη οργανική παθογένεια, οδήγησε τα μέλη της οικογένειάς του στη σκέψη μήπως προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του ώστε να σωθούν άλλοι άνθρωποι, εφόσον βέβαια κάτι τέτοιο κριθεί ως προσδόκιμο από τους γιατρούς.

Η κατάσταση που επικρατούσε έξω από τη Μ.Ε.Θ. ήταν αποκαρδιωτική καθώς, όπως φαίνεται, όλες οι ελπίδες ώστε να ανακάμψει ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, έχουν σβήσει…

Η τόσο άσχημη εξέλιξη με την υγεία του δημάρχου ήταν κάτι που ουδείς περίμενε, αφού ακόμη και την τελευταία εβδομάδα, όταν είχε επέλθει η δυσμενής διάγνωση ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια, ο ίδιος συνέχιζε να κυκλοφορεί και να βρίσκεται και στο Δημαρχείο, γεγονός που φανερώνει αφενός την έγνοια του για τον δήμο και αφετέρου τη θέλησή του για ζωή…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr