background img
banner
banner

Κώστας Γαλτσίδης: «Πολύ καλά στην άμυνα, νευρικοί στην επίθεση»

Απόψεις και εντυπώσεις από το παιχνίδι στη Μαλεσίνα, ανέλυσε στο Protionline.gr ο προπονητής του Παναιγιάλειου Κώστας Γαλτσίδης: «Σε κάθε παιχνίδι δημιουργούνται δεδομένα, τα οποία οφείλουμε να τα διαχειριζόμαστε κατά τη διάρκειά του. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα λειτούργησε καλά στο αμυντικό κομμάτι, δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο τον κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας. Ήταν ελάχιστες οι φορές που προσπάθησε να μας απειλήσει. Δείχναμε ότι δεν κινδυνεύαμε καθόλου, αντίθετα όμως στο επιθετικό κομμάτι, δεν λειτουργήσαμε καλά. Είμαστε νευρικοί με την μπάλα και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πράγματα για να απειλήσουμε εμείς.

Δυο ήταν οι καλές ευκαιρίες για μας. Αυτή του Αθανασόπουλου και το γκολ του ίδιου που ακυρώθηκε ως οφσάιτ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε πράγματα από τον πάγκο. Είμαστε όλοι – όλοι 14 άτομα, ο ένας ήταν τερματοφύλακας (Καββάδας).

Είχαμε μόλις δυο αλλαγές που μπορούσαμε να διαχειριστούμε μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν ήταν δυνατόν να εκμεταλλευτούμε τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι, να τα διορθώσουμε μέσα από αλλαγές.

Προσπαθήσαμε με αλλαγές σχημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά νομίζω το πρόβλημα ήταν σε ατομικό επίπεδο κι όπως ανέφερα και πριν ήταν στο κομμάτι με τη μπάλα στο οποίο φανήκαμε νευρικοί.

Ιδιαίτερα κάποιοι παίκτες στο χώρο του κέντρου οι οποίοι πήραν πολλές μπάλες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όπως έπρεπε.

Ελπίζω από το επόμενο παιχνίδι να είμαστε πλήρεις.

Περιμένουμε να βγουν 4-5 δελτία αυτή την εβδομάδα, προσπαθούμε να φέρουμε κι άλλα παιδιά γιατί το ρόστερ μας δεν έχει βάθος αυτή τη στιγμή και είναι πρόβλημα αφού δεν μπορούμε να δουλέψουμε στην προπόνηση όπως θα έπρεπε στο τακτικό κομμάτι.

Εφ’ όσον συμπληρωθεί το ρόστερ θα αρχίσουμε να έχουμε και απαιτήσεις και να θέσουμε στόχους για την ομάδα».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr