background img
banner
banner

Λειτουργία Τμήματος «Νεανικού Φωνητικού Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής»

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Για τρίτο συνεχόμενο έτος, θα λειτουργήσει το τμήμα «Νεανικού Φωνητικού Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής», με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου. Στο τμήμα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Ένα μουσικό ταξίδι στον χώρο της παράδοσης και του τραγουδιού περιμένει και την φετινή χρονιά τα παιδιά. Η πρώτη συνάντηση της χορωδίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 με 18:00, στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Αγωγής & Εκπαιδεύσεως Νέων «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» (στον 2ο όροφο). Την φροντίδα και ευθύνη του τμήματος έχει ο κ. Σπυρίδων Οικονομόπουλος, καθηγητής μουσικής, στον οποίο μπορεί να απευθύνεται κάθε ενδιαφερόμενος (τηλ. 6937-509538). Τα μαθήματα θα παραδίδονται δωρεάν.

Δημιουργία Νεανικής Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής

Επίσης, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη χρονιά, η «Νεανική Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής» της Ιεράς Μητροπόλεως στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.

Η πρώτη συνάντηση της χορωδίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 με 18:00, στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Αγωγής & Εκπαιδεύσεως Νέων «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» (στον 2ο όροφο). Τη φροντίδα και ευθύνη του τμήματος έχει η πρεσβυτέρα Ευφροσύνη Γιαννακοπούλου, καθηγήτρια Μουσικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους π. Σπυρίδωνα Αλεξόπουλο (6981049257) και π. Αναστάσιο Καμπούρη (6993001757). Τα μαθήματα θα παραδίδονται δωρεάν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr