background img
banner
banner

Μικρή η συμμετοχή, εκλογή δια βοής

ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Η ΠΑΕΚ

Μετά από αλλεπάλληλες ανεπιτυχείς συνελεύσεις προχθές Δευτέρα το βράδυ η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση άλλαξε επικεφαλής μετά από 18 χρόνια. Ο Αρίστος Τηλιγάδης που συνταξιοδοτείται παρέδωσε τη σκυτάλη στον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αχαΐας στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Στην προχθεσινή απολογιστική συνέλευση, έγινε εκτενής αναφορά στο έργο της Π.Α.Ε.Κ. στην τελευταία θητεία της στο Επιμελητήριο όπου ο κ. Τηλιγάδης είναι και α΄ αντιπρόεδρος του φορέα ενώ εκπροσωπείται και από άλλα μέλη της. Ειδικότερα, παρουσιάστηκε με αριθμούς το έργο της παράταξης ως προς τα προγράμματα που έλαβαν επιχειρήσεις της περιοχής, τα ποσά κ.λπ.
Με ανταλλαγή απόψεων ηχηρές διαφωνίες και αποχωρήσεις μελών, αναδείχθηκε νέος επικεφαλής ο κ. Σακελλαρόπουλος ο οποίος ουσιαστικά ήταν και ο μόνος υποψήφιος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ψηφοφορία αλλά και εκλογή διά βοής από τα εναπομείναντα μέλη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και στην προχθεσινή συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Αίγιο, η συμμετοχή δεν ήταν η προσδοκώμενη (οι συμμετέχοντες ήταν περίπου 25, αρκετοί από τους οποίους δεν φαίνεται να ακολουθούν ), εκφράστηκε ωστόσο αισιοδοξία ότι θα ακολουθήσει συσπείρωση γύρω από την Κίνηση τόσο από παλιά στελέχη που αποτελούν και τον πυρήνα της όσο και από νέα.

Γ. Σακελλαρόπουλος: ΄΄Θα κινηθούμε με μοναδικό γνώμονα το καλό των επιχειρήσεων της Αιγιάλειας΄΄

Μιλώντας στo Protionline.gr, ο νέος επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Γιώργος Σακελλαρόπουλος έδωσε τον προσανατολισμό του, επισημαίνοντας: ΄΄Μετά από όλες αυτές τις διεργασίες το τελευταίο διάστημα, στην τελευταία συνέλευση προχθές αποφασίσαμε να τεθώ επικεφαλής με το σκεπτικό και ότι η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση πρέπει να προχωρήσει και ότι δεν πρέπει να μείνει η Αιγιάλεια χωρίς εκπροσώπηση. Είμαστε από τα στελέχη που ξεκινήσαμε μαζί αυτή την Κίνηση και είναι γεγονός πως έχει καταφέρει αρκετά για τον τόπο. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με όλη την απερχόμενη διοίκηση, βέβαια οι διοικήσεις αλλάζουν, όμως αυτό θα το δείξει η κάλπη΄΄.

Ερωτηθείς για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, ο κ. Σακελλαρόπουλος τόνισε: ΄΄Έχουμε χρόνο μπροστά μας έχουμε τον κορμό της παράταξης, πραγματοποιούμε και νέες επαφές, πηγαίνουμε πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι που θα στηρίξουν την Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση΄΄.

Στόχος του νέου επικεφαλής και της βάσης της Π.Α.Ε.Κ. είναι να επιτύχει να συγκροτήσει πλήρες ψηφοδέλτιο, όπως στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία που είχε κατέλθει με 80 υποψηφίους.

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Δεληγιάννης

Εν τω μεταξύ, την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος επιμελητηριακός σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές, γνωστοποίησε στην προχθεσινή συνάντηση ο απερχόμενος επιμελητηριακός σύμβουλος, μέλος της Π.Α.Ε.Κ. (πρώτος σε ψήφους) Κώστας Δεληγιάννης. Μιλώντας στo Protionline.gr, ο κ. Δεληγιάννης είπε πως πρόκειται για προσωπική απόφασή του να απέχει αυτή τη φορά από τις εκλογές του Επιμελητηρίου. Αναφορικά με τις αλλαγές στην Κίνηση, την ανάδειξη νέου επικεφαλής και τις προσεχείς εκλογές, σημείωσε: ΄΄Εκτιμώ ότι η Π.Α.Ε.Κ. έχει προσφέρει έργο, έχει τη «μαγιά» τόσων χρόνων και θα έχει και νέα μέλη, οπότε θα πάει καλά΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr