background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: «Έλαμψε» ο 18χρονος Ναπολέων Μπούρας στην πρεμιέρα του Κεραυνού

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο Κεραυνός ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν περνώντας με 60-56 από το κλειστό της ΕΑΠ κόντρα στην πάντα αξιόμαχη πατρινή ομάδα έχοντας κορυφαίο τον… συνήθη ύποπτο Παναγιώτη Σπηλιόπουλο (20π.) και ευχάριστη έκπληξη τον 18χρονο Ναπολέοντα Μπούρα (18π.).

Ο νεαρός, ύψους 1.97 φόργουορντ αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Προμηθέα 2014 και θα αγωνίζεται με διπλό δελτίο και στην πατρινή ομάδα στο πρωτάθλημα της National League 1. H διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την ομάδα της Πάτρας για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο Μπούρας έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ. Γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 2006. Έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται ως forward, στις θέσεις ”3” και ”4”. Πρόκειται για έναν αθλητή, που μέχρι στιγμής στην καριέρα του είχε περάσει όλα του τα χρόνια στην Ένωση Νέας Περάμου, από την οποία αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι για τον Προμηθέα.

Από πολύ μικρή ηλικία βρισκόταν στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας της Δυτικής Αττικής, με την οποία έφτασε να αγωνίζεται μέχρι το επίπεδο των ανδρών. Μάλιστα η διοίκηση της Νέας Περάμου, όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μπούρα στον Προμηθέα εξέδωσε μία ανακοίνωση που εντυπωσιάζει και στην οποία αναφέρει:

“Ναπολέων Μπούρας, πραγματικά μία από τις πιο δύσκολες ανακοινώσεις…. Θέλετε γιατί είναι δύσκολη η ώρα του αποχωρισμού? Θέλετε γιατί ήταν βασικό συστατικό στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας? Θέλετε γιατί όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Νάπο να περνά την πόρτα του κλειστού από 5 ετών?
Θέλετε γιατί δεν χωρούν όλα όσα θέλουμε να γράψουμε σε ένα ταπεινό post? Θέλετε γιατί η Πάτρα μας πέφτει λίγο μακριά για να τον βλέπουμε να αγωνίζεται? Θέλετε γιατί μόλις στα 18 του χρόνια έχει γράψει την δική του χρυσή ιστορία στον σύλλογο μας?
Θέλετε για όλα τα παραπάνω?
Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Νάπο κάνει ένα σπουδαίο μπασκετικό βήμα, μαζί με την ενηλικίωση του, μαζί με τη νέα του ζωή ως Φοιτητής του Πολυτεχνείου.
Η περηφάνεια που διακατέχει όλο τον οργανισμό της Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων B.C. είναι πολύ μεγάλη”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr