background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: 12 χρόνια χωρίς την «ψυχή» του Κεραυνού Αιγίου, τον Φάνη Κολλιόπουλο

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ΄07

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “9ο τουρνουά Φάνης Κολλιόπουλος” με την ομάδα του Βαρθολομιού να επικρατεί στο μεγάλο τελικό με 72-54 του Α.Ο. Δύμης και να κατακτά τη πρώτη θέση. Ο Φάνης Κολλιόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών τα Χριστούγεννα του 2012, ύστερα από πολύμηνη μάχη με σοβαρή ασθένεια. Πέρασε τα περισσότερα και πιο αποδοτικά χρόνια της καριέρας του στον Κεραυνό Αιγίου με τον οποίο έφτασε να παίξει μέχρι την Α2 Εθνική κατηγορία. Φόρεσε ακόμη τη φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών, της Παναχαϊκής, της Νίκης Προαστίου, της ΕΑΠ, του Κόροιβου Αμαλιάδας και του Πατρέα. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Σκαγιοπούλειο.

Το πρώτο τουρνουά στη μνήμη του διοργάνωσε το 2014 ο Κεραυνός στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Στο αγωνιστικό μέρος, από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Σάκη Καρύδα μπήκε δυνατά και πήρε διψήφιες διαφορές. Η ομάδα της Δύμης δεν ήταν καλή στο πρώτο δεκάλεπτο ούτε στην άμυνα ούτε στη επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Μαντά μπήκαν πιο αποφασιστικοί και μείωσαν στους 8 αλλά οι ποιότητα της ομάδας από την Ηλεία φάνηκε και έφτασε εύκολα στη νίκη.
Πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού έγινε διαγωνισμός τριπόντων τον οποίο κατέκτησε ο Γιάννης Ντούλες από το Βαρθολομιό ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Φίλλιπου από την Ολυμπιάδα.

Η τελική κατάταξη στο τουρνουά έχει ως εξής:
1η θέση: Βαρθολομιό
2η θέση: ΑΟ Δύμης ΄07
3η θέση: ΕΑΠ
4η θέση: Ολυμπιάδα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr